2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 58 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چقدر سختته

باید برنامه ریزی کنی اینمدلی ک نمیشه زندگی کنی

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه

بگو وقت نمیکنم شما زحمت بکشید بفرستید

والا مادر شوهر من تا چندین ماه هر چند وقت یه عالمه غذا برام می‌فرستاد بعد زایمان

مامانمم می‌فرستاد

بچه یه ماهه کلی زحمت داره مگه الکیه

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am

اونا قدیمای خودشونو با الان ما مقایسه میکنن یه چی میگن یه گوشتو در کن یه گوشتو دروازه اصلا توجه نکن . تو هم زمان بگذره روال کار دستت میاد به همه کارات میرسی بالاخره سختی هم داره باید تحمل کرد

نمیدونم شرایطط چطوریه چون من مجردم ولی از یه طرفم به این فک میکنم قدیم ها زنا چندتا بچه پشت سر هم میاوردن این همه راحتی هم اونوقتا نبود مثلا لباس با دست میشستن کهنه میشستن الان کلی چیزا راحتتر شده پس اونا چجوری وقت میکردن و همه چیشون سرجاش بود به نظرم یکم مشکل از خودمونه

اخی عزیزم

واقعا درکت میکنم نمیشه با بچه

منم بچم دوماهشه یه وقت میبینم ساعت 2 ظهر من هنوز نتونستم صبونه بخورم

به شوهرت بگو به مادرش بگه زنم خیلی بهم میرسه

خودت هم هر وقت گفت بگو چشم حتما

از کجا میخواد بفهمه اون که تو خونه شما نیس 24 ساعت

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت

بچه داری سخته واقعا، اشکال نداره سعی کن نذاری حرفاش روت تاثیر بذاره خوب نیس شیر حرصی به بچه بدی، رفته رفته بچه بزرگتر میشه شمام به کارات میرسی. اگه میخای باهاش درگیر نشی بگو حواسم به شوهرم هس بعضی وقتا زمان کم میارم بی خیال شو 

عزیزم ماهم بچه یه ماهه داشتیم.نباید تنبلی کنی ۹ صبح بلند شو ناهارتو بزار نینیتو عوض کن شیر بده بعد بخوابید تا ۱۲. ۴ ۵ عصرم باید شامتو بزاری که تا شب اماده شه اخه ۱۱ شب که وقت شام نیست معدخ درد میاره. وقتی نینیت میخوابه نگیر بخواب. یکمم فکر زندگیت باش

تو یه ساختمون هستید ؟؟؟ اهمییت نده ب این حرفا ،، راحت باش هرجور دوس داری زندگی کن 

ن پیشش نیستم هر شب زنگ میزنه ببینه چی درست کردم شوهرمم بهش میگه میگم نگو میگه نمیتونم دروغ بگم