2777
2789
عنوان

مادر شوهر

409 بازدید | 58 پست

بچه ها بچم تازه ی ماهشه اصلا ی وقتایی وقت نمیکنم غذا هم بخورم بخدا شیرم ک میدم خودم از خستگی خوابم میبره سه چهار روزی ی بار جارو میکنم روزی ی بار میرم دستشویی خیلی حساس شدم رو بچم نهار ساعت ۱ درست میکنم شبم ی وقتایی ک درست میکنم دیگه ساعت ۱۱ آماده میشه ی وقتایی هم حاضری میخوریم ولی مادر شوهرم باهام دعوا میکنه ک ب شوهرت برس نباید شب پنیر هندونه این چیزا بخوره همش گلایه میکنه فکر منم نمیکنه آخه خودمم باید بتونم درست کنم یا ن وقت میکنم بخدا منم خستم میشه بخای بچه داری کنی غذا درست کنی لباس بشوری من استراحت نمیخام😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدترین روزای عمرم چند ماه اول زایمانم بود من کمک نداشتم و مادرشوهری عفریته تر از مادرشوهر شما فقط باید کمک بگیری .من یوقتای کابوس اونروزارو میبینم

خیانت=آفتابه اسید👍👍 کاربریم بخاطر حمایت از کشته های آ ب ا ن تعلیق شد.

بیخیال انکار ک نشنیدی ولی راست میگ یجورایی هوای شوهرتم داشته باش بخودتو بچه هم برس

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣

تقصیر شوهرته کا مادرش از غذاش خبر داره. اگر حرفی زد بهش بگو برات غذا بیاره. و نمیرسی

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

عجب جونوری هستن این مادرشوهرا وجدانا..الان اگه دختر خودشم بود همینکارومیکرد..امان خواهر امااان😥

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 

ولش کن تو بگو چشم ، بعد از کجا میفهمه غذا چی میخورین؟ با هم زندگی میکنین؟ منم تا 3ماه بنده خدا شوهرم فقط سیب زمینی و تخم مرغ و حاضری میخوردیم واقعا وقت نمیکردم چیزی درست کنم