2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 58 پست
😂😂ما که گشنگی میکشیدیم باید دلمون واسه خودمون بسوزه حالا من خونم مرتب بود خودم ترگل ورگل دخترم تر ...

😂😂 منم خودم و بچم و غذا اوکی بودیم ولی خونه بازار شام بود 😁😁 من شوهرم ب شدت رو غذا حساسه همیشه تو هرررر شرایطی غذام امادس

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه
تا دو هفته خواهرامو مامانم بودن منم هیچی بلد نبودم اونا ک رفتن همش گریه میکردم ک نمیتونم ولی توکل به ...

واقعا وحشتناکه.من اولین بار که با دخترم تو خونه تنها شدم انقدر گریه کردم.دست و پامو گم کرده بودم خیلی میترسیدم..

کم کم راه میافتی.من از 5 ماهگی دخترم دوباره شروع کردم به پختن کیک و شیرینی و غذاهای عجیب غریب😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عادتش بده تو ساک بچه بخوابه همه جا باخودت ببرش پسونک خیلی خوبه  باعث میشه بچه اروم باشه 

دی شیخ باچراغ همی گشت گرد شب / که از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست . گفتند یافت می نشود جسته ایم ما/ گفت انکه یافت می نشود آنم ارزوست 
عادتش بده تو ساک بچه بخوابه همه جا باخودت ببرش پسونک خیلی خوبه  باعث میشه بچه اروم باشه

پستونک نمیگیره ساک بچه ندارم وقتیم پستونک میزارم دهنش دلم براش میسوزه برش میدارم

واقعا وحشتناکه.من اولین بار که با دخترم تو خونه تنها شدم انقدر گریه کردم.دست و پامو گم کرده بودم خیل ...

کی بشه پنج ماهش الان ی کم بهترم ولی سر ماه میبریمش ختنش کنیم بازم دردسرا شروع میشه 

چشم بهم بزنی میبینی پسر کوچولوت فارق التحصیل شده دنبال کار میگرده😍5 ماه که چیزی نیست..

انشالله میگم شما زیر سر بچتون بالشت میزاشتین؟ بعد من بچم وقتی زیر سینم خواب میره دیگه اروغ نمیزنه منم سر دست میزارمش ی چیزی هم میزارم زیر تشکش ک سر کمر نشه اشکال نداره خطری نداره 

نمیدونم شرایطط چطوریه چون من مجردم ولی از یه طرفم به این فک میکنم قدیم ها زنا چندتا بچه پشت سر هم می ...

مشکل از خودمون نیست زمونه عوض شده وقتی متاهل شدی بچه آوردی اونوقت اینا رو درک میکنی اونوقتا ی دل درد میگرفتتش ی دارو گیاهی بهش میدادن الان کی جرات داره این چیزا رو بده از قطرشم می‌ترسیم چ برسه دارو گیاهی چون مجردی این چیزا رو هم تا آدم خودش تجربه نکنه نمیفهمه 

انشالله میگم شما زیر سر بچتون بالشت میزاشتین؟ بعد من بچم وقتی زیر سینم خواب میره دیگه اروغ نمیزنه من ...

یه بالش خیییلی کوچولو مامانم درست کرده بود براش.تا 10 ماهگی اونو میذاشتم.البته وقتایی که رفلاکس میگرفت تو کریر میخوابوندمش.چون زاویه اش برای رفلاکسی مناسبه.

وقتی خوابه هم اروم بلندش کن سرشو بذار روشونت چند دقیقه اروم پشتشو ماساژ بده که یه وقت شیر سر دلش نمونه وگرنه بالا میاره.من همیشه تو هر شرایطی حتی نصف شب بیدار میشدم شیرش بدم چند دقیقه عمودی نگه میداشتم

عزیزم ماهم بچه یه ماهه داشتیم.نباید تنبلی کنی ۹ صبح بلند شو ناهارتو بزار نینیتو عوض کن شیر بده بعد ب ...

فکر زندگیم هستم شبا ساعتی ی بار پا میشه شیر میخوره تا صب ساعت ۶نیم صب بیدار میشه هم میشورمش هم پوشکشو عوض میکنم چربش میکنم با هم میخابیم تا ۹ دوباره پا میشه شیر میخوره بعضی وقتا هم پوشک عوض میکنم باز دیگه نمیخابه تا 12اگرم گذاشتیش زمین رفتی کار کنی همش گریه میکنه دوباره ی ساعت گیرشی تا بخابه وقتیم خوابید تا بیای نهار درست کنی میشه یک من خودم رو بچه حساسم میترسم براش 

یه بالش خیییلی کوچولو مامانم درست کرده بود براش.تا 10 ماهگی اونو میذاشتم.البته وقتایی که رفلاکس میگر ...

منم نگهش میدارم ولی نمیزنه ی وقتایی هم ک میزنه ولی بازم میاره بالا

منم نگهش میدارم ولی نمیزنه ی وقتایی هم ک میزنه ولی بازم میاره بالا

حتما حداقل ده دقیقه نگهش دار.چ وقتی دیدی عمیق خوابیده چ حتی دیدی یکی زد

خیلی اهمیت بده به این وگرنه معدش به هم میریزه.حتما هم یا پشتشو ماساژبده یا اروم با کف دست بزن

پستونک نمیگیره ساک بچه ندارم وقتیم پستونک میزارم دهنش دلم براش میسوزه برش میدارم

اشتباه میکنی گلم پستونک به بچه ارامش میده باعث میشه که شیرم نباد تو گلوش تجربه خودمه خیلی کمک حالم بود حتما ساک بگیر خیلی خوبه نمیزاره بچه غلط بزنه خدای ناکرده راه تنفس مسدود بشه بچم تا نزدیک شش ماهگی تو ساک میخابید امنیتش زیاد بود و با خودم همه جا میبردمش حواسمم بش بود فقط دلم میخا مادرشوهرت تیکه تیکه کنم

دی شیخ باچراغ همی گشت گرد شب / که از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست . گفتند یافت می نشود جسته ایم ما/ گفت انکه یافت می نشود آنم ارزوست