2777
2789
عنوان

ایجاد انگیزه برای مرتب کردن خونه

2485 بازدید | 48 پست

۱.بازرس منزل خودتون باشید 

سه ساعت در طول شبانه روز با دید یک بازرس تمام نقاط خونه رو بررسی کنید.هر چیزو سر جاش بذارید.هر آلودگی رو پاک کنید

۲.وقتهایی که خونه نامرتبه ازش عکس بگیرید بعد پاشید مرتب کنید .بعد از اتمام کار دوباره از همون منظره عکس بگیرید و دو تا عکسو مقایسه کنید و روحیه بگیرید

۳. کارهای روزانه ای که حتما باید انجام بشن رو لیست کنید.هرکدومو انجام دادید جلوش تیک بزنید.ببینید عملکرد ماهانه اتون چطوره

حیف که وقت افطارست خیلی دعا دارم بخونم وافطارکنم وگرنه خیلی نکته ها بودکه باهم میگفتیم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که دوتا خرابکار دارم از پس اونا برنمیام خودمو جریمه میکنم😊😔

😄😄😄😄

خدا حفظشون کنه

من کلا دارم تمیز میکنم 

ولی یه ساعت نهایتش خوبه 

باز ریخت و پاش میکنن

خداروشکر همسرم باهام همراهه

میگه ولشون کن بذار بریزن

من که میدونم تو تمیزکاری پس خودتو اذیت نکن

همین که بگه برام بسه که حرص نخورم ولی تمیز کنم بازم😁😁

دوستتون دارم 💕

مشه بگی خوب استارت اولیشو چه جوری بزنیم.سه روزه هی میگم الان پا میشم الان پا میشم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

مشه بگی خوب استارت اولیشو چه جوری بزنیم.سه روزه هی میگم الان پا میشم الان پا میشم

من ساعت حدودی مشخصی ءداشتم .بعد صبحانه دادن به بچه ها.

بعد ناهار دادنشون

آخر شب

فکر کن مهمون وسواسی هستی یکدفعه از راه رسیدی.منتقدانه و با ایش و اوف کردن بررسی کن

باحاله.امتحان کن

این فکر از اینجا به ذهنم رسید که هر وقت خواهرم میاد خونه ام مثل بازرس دور میگرده.کوچکترین چیزها رو هم یه جا براشون پیدا میکنه

هرچی تمیز میکنم باز چیزی پیدا میکنه

خونه خودش برق میزنه

من مایه ننگ خانواده ام😅

😄😄😄😄 خدا حفظشون کنه من کلا دارم تمیز میکنم  ولی یه ساعت نهایتش خوبه  باز ریخت و پا ...

شوهرا اینطوری میگن ولی سر وقتش تیکه اشو به آدم میندازن

خودشون سردسته خرابکاران

میخوان به بچه های سوگلیشون گیر ندیم😁

من ساعت حدودی مشخصی ءداشتم .بعد صبحانه دادن به بچه ها. بعد ناهار دادنشون آخر شب فکر کن مهمون وسوا ...

یعنی میگی الان پاشم؟

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.