2777
2789
عنوان

ایجاد انگیزه برای مرتب کردن خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2485 بازدید | 48 پست
ماشاغلا چه کنیم که هم باکارمون بگیم هم درس انلاین بچه هم خونه😐

خودمم موندم.خواهر منم شاغله.ولی هر روزم بستنی و کیک و  سرکه و چیزای طب سنتی و اینجور چیزا خودش واسه بچه هاش درست میکنه.نمیدونم چطور میرسه.

من شوهرم سر کاره خودمم ی وقتایی شیفتم.این دو روز خودم خونه ام ولی چ فایده

الهی ،من از صبح تا شب و وقتهایی که همسرم نیست همه جا تمیز و مرتبه ،وقتی که میاد کلا می‌ریزه منم دوست ندارم جلوش کار کنم نمی‌دونم چرا خونه که هست تنبل میشم 

وقتی نیست غذای بچه ها مرتبه ،باری و درسشون به جا ،خونه تمیز ،ولی وقتی هست همش خوایم میگیره🤔🤔🤔🥴🥴🥴

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودمم موندم.خواهر منم شاغله.ولی هر روزم بستنی و کیک و  سرکه و چیزای طب سنتی و اینجور چیزا خودش ...

وقتی شاغل میشی چون میدونی وقتت کمه نهایت استفاده رو‌میبری و همیشه سر وقت کارهات رو انجام میدی

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
الهی ،من از صبح تا شب و وقتهایی که همسرم نیست همه جا تمیز و مرتبه ،وقتی که میاد کلا می‌ریزه منم دوست ...

اتفاقا تو بیشتر از همه اسمت بد در میره.

چون دقیقا وقتی که باید تمیز باشه نیست.

فردا میگه از ۲۴ ساعت ۲۰ ساعتش خوابی.به بچه هام نمیرسی.چه میدونه بنده خدا تو چقدر وقتی نیست فعالی

می گم دیگه فردا مهمان دارم از صبح نهار بزارم  مرتب کردن خونه و میوه شستن و....  سپردن بچ ...

بچه ها رو بذار پای تلویزیونی،گوشی،چیزی.یکبار اشکال نداره

مقدمات غذاتم امشب بار بذار

من هر وقت مهمون دارم وقت کم میارم.استرس میگیرم

سرعتم کمی بیشتر از لاک پشته

اتفاقا تو بیشتر از همه اسمت بد در میره. چون دقیقا وقتی که باید تمیز باشه نیست. فردا میگه از ۲۴ ساع ...

نه می‌دونه ، چون هر وقت میاد خونه مرتبه ،یه بار بچه ها پیشش بودن من برای کاری از صبح تا شب نبودم ، وقتی برگشتم گفت با خدا دیونه شدم از دستشون چیکار می‌کنی هر روز 😁 ولی کلا دوست ندارم جلوش کار کنم,حس بدی بهم میده

یه سوال چرا  اکثر مردها زن هایی که خیلی به خونه نمیرسن رو دوست دارن و بیشتر براشون ارزش قائل هس ...

اونا فکر کنم خیلی زنهای فتنه و با سیاستین.

مرد از خونه تمیز بطور مستقیم لذت نمیبره فقط اگه نامرتب باشه تو ناخوآگاهش اعصابش به هم میریزه.ولی عشوه ها و حرفهای دلبرانه رو مستقیم تحت تاثیرش قرار میگیره

[QUOTE=157765129]اونا فکر کنم خیلی زنهای فتنه و با سیاستین. مرد از خونه تمیز بطور مستقیم لذت نمیبره فقط اگه نامرتب ب 

من ادم مرتبی هستم یه مدت هم وسواس داشتم ،الان هم تا جایی که بتونم خونه رو مرتب میکنم چون خانه دار هستم کار ندارم جز تمیز کردن خونه  ولی دیدم جاریم یا مثلا زن داداشم از اول اینقدر خونه رو مرتب نکردن یکبار بخوان سرسری خونه رو مرتب کنن شوهراشون اینقدر قربون صدقه شون میره و انگار زن لطع خیلی بزرگی کرده و همیشه هم قبولشون دارن 

البته همسر من همیشه ازم تشکر کرده برای اینکه خونه رو مرتب میکنم اینجور عادت کردن اگه ما بخوایم مثل بقبه باشیم صداشون در بیاد