2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 51 پست
نون وبرنج مهم ترین چیزیکه باید بخوری مخصوصا برنج وگرنه اینقدموهات میریزه تاکچل بشی بخور کم بخور تو م ...

یس

یه حاجت دارم واسه حاجتم{ صلوات} بفرستین هرکی بفرسته از خدا میخوام به تموم خواسته هاش برسه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گلم خوبه . نونتو سبوس دار کن برنجتم اصلا حذف نکن . کربوهیدرات سوخت بدنه . باید کم کنی نه قطع 

کلا ک حذف نکردم فقط ماکارونی رو حذف کردم مثلا نون  اکثرا صبحانه ها میخورم

یه حاجت دارم واسه حاجتم{ صلوات} بفرستین هرکی بفرسته از خدا میخوام به تموم خواسته هاش برسه 
خوبه دیگه راحتی ،باشگاه ما چندنفرکروناگرفتن پلمپ کردنش

عه 😥😥😥منم مجبورم برم وگرنه نمیرفتم

کلا ک حذف نکردم فقط ماکارونی رو حذف کردم مثلا نون  اکثرا صبحانه ها میخورم

آیا میدانستی کالری ماکارونی وبرنج کم روغن به ازای هریک قاشق مساوی است😂پس عزیزم خودتو خیلی سختی نده ماکارونیم بخور کم بخور فقط

خدایا شکرت 😘
والا نمیدونم همینجوری 

عزیزم مانکن رو بریز کالری پایه و کاهش بهت میده اصولی برو جلو اینجوری هم ماکروهات اصولی میشه هم کالریت . 

موفق باشی 🤗

صدبار اگر توبه شکستی بازآ. 
عزیزم مانکن رو بریز کالری پایه و کاهش بهت میده اصولی برو جلو اینجوری هم ماکروهات اصولی میشه هم کالری ...

مانکن بلد نیستم کرفس و زیره رو دارم خیلی ممنون گلم

اهان خب پس . فک کردم حذفیدی 😁😁

نه گلم برنجو حذف نکردم شیرینی تر باقلوا پاستیل شیرموز وچیپس اینارو خیلی میخودم اینارو کلا حذف کردم

وزنتو ضبدر ۲۰ کن عدد حاصل رو ۱۰۰تا ازش کم کن میشه اندازه کالری مصرفیت وزنت چنده؟

عه واقعا چ خوب خیلی ممنون