2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 51 پست
این ک دگ خیلی سخته رژیمش..من دکتر میرم همممه چی دارم هروز برنج ولی ۶قاشق..اینجوری داغون میشی ک

ن در عوض چیز های ویتامین و پروتئین دار میخورم اصلانم احساس گرسنگی نمیکنم

یه حاجت دارم واسه حاجتم{ صلوات} بفرستین هرکی بفرسته از خدا میخوام به تموم خواسته هاش برسه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو این وضعیت کرونایی رژیم و این چیزا نگیرین بدنتون ضعیف میشه بذارین بعد کرونا 😌

قرص ویتامین میخورم بعد چیزای ویتامین دارم من برنجو ماکارونی یو هله هوله رو حذف کردم اینا چ ویتامین هاییی دارن مثلا

یه حاجت دارم واسه حاجتم{ صلوات} بفرستین هرکی بفرسته از خدا میخوام به تموم خواسته هاش برسه 
کرفس خیلی سخت بود برا من بنظرم مانکن بهتره من ۹۶بودم الان۷۸م خیلی خوشحالم همه لباسام گشادشده@

خوش بحالت دیگ چه کارا کردی من مانکن داشتم سر در نیاوردم

چرا😐

خو خیلی رژیم غیر اصولیه هم مواد مغذی بهت نمیرسه هم استپ میکنی .

تخم مرغ پروتیینه جزو اصلی رژیمه برای اینکه عضلت نسوزه پروتیین باید باشه . کربو هیدرات باید کم شه اونم نه قطع بشه .

میتونی ده تا ق برنج . دو سه کف دست نون . میوه وماکارونی همه چی بخوری ولی ب اندازه ک ماکروت سبز بمونه تو مانکن . 

و کالری هدفتم زیر ۱۲۰۰ نبند ک خیلی ضرر داره 

صدبار اگر توبه شکستی بازآ. 
خوش بحالت دیگ چه کارا کردی من مانکن داشتم سر در نیاوردم

روزی نیم ساعت حلقه میزنم نیم ساعت توخونه پیاده روی میکنم نیم ساعتم ایروبیک کارمیکنم ،کلیپ ایروبیک از اپارات گرفتم ریختم توفلش توتلوزیون میزارم جلو تلوزیون تمرین میکنم انگار باشگاهم

خدایا شکرت 😘
خو خیلی رژیم غیر اصولیه هم مواد مغذی بهت نمیرسه هم استپ میکنی . تخم مرغ پروتیینه جزو اصلی رژیمه برا ...

من همه چیز میخورم مثلا وقتی گشنم میشه 4تا بادام و دوتا گردو شیر با عسل زنجبیل و دارچین بجا قند شکلات تلخ با چای چای سبز بعد ماست و..... فقط نان ماکارونی و برنجو حذف کردم 

روزی نیم ساعت حلقه میزنم نیم ساعت توخونه پیاده روی میکنم نیم ساعتم ایروبیک کارمیکنم ،کلیپ ایروبیک از ...

من باشگاه میرم

قرص ویتامین میخورم بعد چیزای ویتامین دارم من برنجو ماکارونی یو هله هوله رو حذف کردم اینا چ ویتامین ه ...

برنج ک منبع ویتامین ب حذف کنی ریزش مو میگیری . ماکارونی درسته چیزی نداره . ولی برنج تو گیاها همتراز گوشته از نظر خاصیت .

خیلی سخت بگیری بدنت وارد قحطی میشه و وزن از دست نمیدی و استپ میزنه . سریعم برمیگرده . عضله هاتو میسوزونه بدنت اگه زیر ۱۲۰۰ ببندی و چربی رو ذخیره میکنه چون وارد مرحله قحطی میشه 

من همه چیز میخورم مثلا وقتی گشنم میشه 4تا بادام و دوتا گردو شیر با عسل زنجبیل و دارچین بجا قند شکلات ...

گلم خوبه .

نونتو سبوس دار کن برنجتم اصلا حذف نکن .

کربوهیدرات سوخت بدنه . باید کم کنی نه قطع 

من همه چیز میخورم مثلا وقتی گشنم میشه 4تا بادام و دوتا گردو شیر با عسل زنجبیل و دارچین بجا قند شکلات ...

نون وبرنج مهم ترین چیزیکه باید بخوری مخصوصا برنج وگرنه اینقدموهات میریزه تاکچل بشی بخور کم بخور تو مانکن بزن مثلا ۵قاشق برنج بدون روغن میشه ۱۰۸کالری ۵تا بادوم میشه ۱۶۸کالری پس برنج مهمتر وشکم سیرکن تره

خدایا شکرت 😘
برنج ک منبع ویتامین ب حذف کنی ریزش مو میگیری . ماکارونی درسته چیزی نداره . ولی برنج تو گیاها همتراز ...

برنج هر از گاهی یه کفگیر با ماهی و میگو و کباب سینه و کباب بادمجان