2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

292 بازدید | 51 پست

سلام وقت بخیر دوستان 

من رژیم میگیرم البته خودم میگیرم دکتر نرفتم مثلا صبحانه عسل دارچین میخورم ی قاشق تخم مرغ آب‌پز ی دونه نهار نمی‌خورم درعوض بادام گردو شکلات تلخ میوه شامم سبک میخورم بنظرتون املت چاق میکنه البته بدون نان و تخم مرغ 

یه حاجت دارم واسه حاجتم{ صلوات} بفرستین هرکی بفرسته از خدا میخوام به تموم خواسته هاش برسه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکار میکنی حتما ناهار بخور 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

برنج نون خورشت یا هرچیز دیگه ای 

ولی کم بخور مثلا 8 قاشق 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
برنج نون خورشت یا هرچیز دیگه ای  ولی کم بخور مثلا 8 قاشق

حذف کردم ولی بعضی وقتا میخورم یه کفگیر

یه حاجت دارم واسه حاجتم{ صلوات} بفرستین هرکی بفرسته از خدا میخوام به تموم خواسته هاش برسه 
مثلا املت میپزم وقتی آب میده آب شو جمع میکنم میخورم

من یک روز درمیون برنج میخورم هله هوله حذف کردم بقیه غذام عادیه توی دوماه سه کیلو کم کردم زیاد غذاتو کم کنی وزن استپ میکنه یه چند روز باید غذا عادی بخوری بعدا رژیمپبهتر جواب میده

اوکی شکر 
نرم افزار مانکن رو بریز هرچی میخوری توش ثبت کن من ۴ماهه ۱۷کیلو کم کردم ایناکه میخوری خیلی کالری زیاد ...

کرفس دارم نمیشه.؟

من یک روز درمیون برنج میخورم هله هوله حذف کردم بقیه غذام عادیه توی دوماه سه کیلو کم کردم زیاد غذاتو ...

منم هله هوله حذف کردم ولی کم میخورم در عوض چیزاییه ویتامین دار میخورم

وای میخای لاغر شی یا مریض شی ‌  مانکن رو بریز همه چی بخور ولی طبق ماکرو و کالری مجازت

چرا😐