2777
2789
عنوان

،😭😭😭😭😭😭نکنه دختره

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 130 پست

از ته دل دعا میکنم خدا به همچین کسی دختر نده

همون پسر بده بهتره هی بخونید پسر پسر قند عسل افرین 

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
آره گلم ایشالاه خدا یه گل پسر خوشگلو سالم بهت بده حالتهات و ویارت چیه شاید بتونم جنسیتشو حدس بزنم ...

هفته پنجم ،😐

همین دیگه خیلی چای میخورم که مادرم میگه چای دوس داشته باشی دختره

پاهام سرده 

پوستم تیره شده مخصوصا شکم 

خوشگل هم نشدم

میشه دیگه کاربریمو نترکونید،😐😐  به کدامین گناه اخه؟؟،😐😐 امضای قبلیم،😏امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌺💐🌹🥀🌷🌺🌸⁦🏵️⁩🌻🌼🌱و در ضمن قد من ۱۸۴سانته،😐😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ته دل دعا میکنم خدا به همچین کسی دختر نده همون پسر بده بهتره هی بخونید پسر پسر قند عسل افرین&nbs ...

عزیزم بچه اولش دختره طبیعیه که دومی رو دوس داشته باشه پسر باشه. و هر دو جنس تجربه کنه. من خودم کسایی ک یه پسر دارن میگن بعدی ام پسر باشه واقعا درک نمیکنم. یه نفر یه پسر داشت میگفت دعا کنید بعدیم دو قلو پسر باشه. اینا دیگه افراط هستش ولی اینکه از خدا بخوای از هر دو جنس بهت بده چیز بدی نیست 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

خب دختر دوست نداره چرا گیر میدید بهش یکی دختر دوست نداره یکی پسر دوست نداره 

کار شماهام‌کمتر از بی فرهنگی نیس

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
هفته پنجم ،😐 همین دیگه خیلی چای میخورم که مادرم میگه چای دوس داشته باشی دختره پاهام سرده  پ ...

نه من چای دوس نداشتم دختره

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
توروخدا  میبینی  به عنوان یه زن چقدر بی فرهنگ و بدهن  و بی شعور و از همه مهم تر بی ...

بیخیال عزیزم 

همیشه تو اینجور تاپیکا دعوا هس بدل نگیر

ایشالاه همونی که دلت میخواد خدا بهت بده

بعضیا عشق دختردارن بعضیا دوس دارن پسر باشه 

ایشالاه اولا سالم باشه دوم اینکه پسر باشه برات

واس من فرقی نمیکرد ولی ته دلم دخترو بیشتر دوس دارم و پسر شد حالام عاشقشم

هفته پنجم ،😐 همین دیگه خیلی چای میخورم که مادرم میگه چای دوس داشته باشی دختره پاهام سرده  پ ...

من سر پسرم هی سردم میشد بهم میگفتن دختره یا میلم اولش ب ترشی میرفت بعدش ب شیرینی 

یا اولاش زشت بودم بعدش خوشگل در صورتی ک میگن مادر پسر خوشگل مبشه اصلا اینطور نیس مادر پسر زشت میشه

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
من سر پسرم هی سردم میشد بهم میگفتن دختره یا میلم اولش ب ترشی میرفت بعدش ب شیرینی  یا اولاش زشت ...

بچت پسره؟😍

میشه دیگه کاربریمو نترکونید،😐😐  به کدامین گناه اخه؟؟،😐😐 امضای قبلیم،😏امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌺💐🌹🥀🌷🌺🌸⁦🏵️⁩🌻🌼🌱و در ضمن قد من ۱۸۴سانته،😐😎
من سر پسرم هی سردم میشد بهم میگفتن دختره یا میلم اولش ب ترشی میرفت بعدش ب شیرینی  یا اولاش زشت ...

خداحفظش کنه 

ولی قبول کن که اکثرا تو بارداری دوس دارن بچشون پسر باشه حالا به دنیا که میاد هر چی باشه عاشقش میشن. ...

هر چند در مورد من صدق نمیکنه از مجردیم دوست داشتم دختر داشته باشم 

در راستای صحبت شما .. فامیلای ما یه مَثَل دارن ؛ میگن که وقتی دختر بدنیا میاد میگه فقط ۴۰ روز بهم مهلت بدید 😍

(یعنی خودشو تو دل همه جا میکنه🥰)

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
بچت پسره؟😍

آره پسره در ضمن پسر از از دوماهگی یا کمتر مث نبض زیر دل آدم تکون میخوره مال من ک میخورد

نه من چای دوس نداشتم دختره

منم از چای متنفر بودم دختر داشتم 

در حالت عادی روزی ۶،۷ لیوان بزرگ چای میخورما باردار شدم یه جرعه اونم به زوووور

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
بیخیال عزیزم  همیشه تو اینجور تاپیکا دعوا هس بدل نگیر ایشالاه همونی که دلت میخواد خدا بهت بده ...

آخه من دختر دارم 

بخدا اصلا جنسیتی برام فرقی نمی‌کرد 

تازه سر اولی می‌خوام سقط کنم چون سنم کم بود ۱۵سالم بود فهمیدم دختره 

بیخیال شدم 

حالا دومی خواستم خدا صلاح بدونه 

سالم باشه پسر عاقبت بخیر بده 

حرفاتون خیلی خوشحالم کرد 

مرسی گلم 

لاعقل شما و چندتا کاربر دیگه با مهربونیت جواب دادید و قضاوت نکردید،🌹🌹🌹🌹🌹

هنوز زوده برات ازین پس حالتهات فرق خواهد کرد

من که ازهفته شش فهمیدم باردارم

پاهام یخ میکرد و پوستم سفید شده و چایی که کلا نمیخورم و عاشق ترشیجاتم ینی کیلوکیلو گوجه سبز میخوردم اعصابو روانم خییلی آروم شده از اولش میگن اونایی که بیشتر عصبی میشن و کوچیکترین چیزی ناراحت میشن بچشون دختره

حالم از مرغ بهم میخورد

جدول چینی هم گفته بودپسره

هر چند در مورد من صدق نمیکنه از مجردیم دوست داشتم دختر داشته باشم  در راستای صحبت شما  ...

آره واقعا اینو قبول دارم 😍من یه هفته مونده بغلش کنم کلی قربون صدقش میرم از الان