2777
2789
عنوان

،😭😭😭😭😭😭نکنه دختره

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 130 پست
ایشالاه زایمان راحتی داشته باشی و نینی بسلامتی بیاد بغلت گلم بعد اومدنش ازطرف من ببوسش😙😙 واس منم ...

ممنون عزیزم. ان شالله  خودتم بارداری خوب و راحتی داشته باشی و سلامت به دنیا بیاد 😍❤️

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
دلم گرفت با این تاپیک 😭😭😭😭

منم دلم گرفت

از بس که به اسی توهین کردن

دختر داره دوست داره جنسش جور بشه بده؟

میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله به سلامتی بیاد بغلت 🙏🏻🙏🏻😍 خدا خودش مراقب نینی خوشگلت باشه🥰

ممنون عزیزم خدا دختر خودتم حفظ کنه و همیشه سلامت باشید 😘❤️

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
پسره گلم😍😍😍

وااای راست میگی ،😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

ببینم چی بشه واقعی درست باشه

وای خدا ،😍😍😍

یعنی میشه 

میشه دیگه کاربریمو نترکونید،😐😐  به کدامین گناه اخه؟؟،😐😐 امضای قبلیم،😏امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌺💐🌹🥀🌷🌺🌸⁦🏵️⁩🌻🌼🌱و در ضمن قد من ۱۸۴سانته،😐😎
منم دلم گرفت از بس که به اسی توهین کردن دختر داره دوست داره جنسش جور بشه بده؟

،⁦☹️⁩

واقعا درک نکردن 

میشه دیگه کاربریمو نترکونید،😐😐  به کدامین گناه اخه؟؟،😐😐 امضای قبلیم،😏امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌺💐🌹🥀🌷🌺🌸⁦🏵️⁩🌻🌼🌱و در ضمن قد من ۱۸۴سانته،😐😎
وااای راست میگی ،😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ببینم چی بشه واقعی درست باشه وای خدا ،😍😍😍 یعنی م ...

آره گلم واس همه درست دراومده مال منم پسر اومد ولی همش حس میکردم دختره ولی تو آنومالی گف صددرصد پسره

آره گلم واس همه درست دراومده مال منم پسر اومد ولی همش حس میکردم دختره ولی تو آنومالی گف صددرصد پسره

خدا حفظش کنه 

،🌹🌹🌹🌹🌹🌱

منم دلم گرفت از بس که به اسی توهین کردن دختر داره دوست داره جنسش جور بشه بده؟

دوست داشتن با اضطراب داشتن دنیا دنیا تفاوته !این خانم مضطربه از اینکه جنسیت بچش دختر بشه . نگرانه .  نه تنها در مورد دختر بودن بلکه در موردن پسر بودن هم اگر استارتر این دل نگرانی و اضطراب رو داشت من از خوندن این تاپیک دلگیر میشدم