آره واقعا اینو قبول دارم 😍من یه هفته مونده بغلش کنم کلی قربون صدقش میرم از الان
الهییییی هنوز نیومدههههه؟؟
وای خدداااا از تک تک لحظه های اون اوایل زایمانت استفاده کن عکس و فیلم بگیر واقعا وقتی نینی بدنیا میاد خیلی لحظه های شیرین و نابیه
عزیزم پیشاپیش قدمای مبارکشو بهت تبریک میگم 🙏🏻❤️❤️
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
الان یکی تاپیک دعا زده بود دعا کنید بچه ام دختر بشه همه می گفتن وای خدا کنه
چه مادر روشن فکری و فلان
مگه بده آدم جنسیت پسر دوست داشته باشه.مگه بده آدم جنسیت دختر دوست داشته باشه
بهترش اینه که جنسیت مهم نباشد
ولی بعضی هاتون بی انصاف بودید
میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج
ممنون عزیزم مرسی ان شالله 6 روز دیگه مياد 😍باشه حتما. توروخدا دعا کنید سالم باشه همه چی خوب باشه. م ...
انشالله به سلامتی بیاد بغلت 🙏🏻🙏🏻😍
خدا خودش مراقب نینی خوشگلت باشه🥰
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️