2777
2789
عنوان

،😭😭😭😭😭😭نکنه دختره

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 130 پست
آخه من دختر دارم  بخدا اصلا جنسیتی برام فرقی نمی‌کرد  تازه سر اولی می‌خوام سقط کنم چون س ...

میفهمم گلم همسایمونم چهارتا دختر داشت دکتر میرفت و با دوا درمون میخواست لاقل یه پسر داشته باشه

همه دوس دارن جنسشون جور شه

دعات میکنم  این بچت پسر باشه به لطف خدا

زیاد به دل نگیر گلم

میشه سنتو دقیق بگی و تاریخ آخرین پریتو تا باجدول چینی بگم جنسیتشو؟

منم از چای متنفر بودم دختر داشتم  در حالت عادی روزی ۶،۷ لیوان بزرگ چای میخورما باردار شدم یه&n ...

آره منم اصلا چای دوس نداشتم مخصوصا ماه های اول

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هنوز زوده برات ازین پس حالتهات فرق خواهد کرد من که ازهفته شش فهمیدم باردارم پاهام یخ میکرد و پوستم ...

من دقیقا عین شما ولی بچم دختره 😁اصلا به حالتا ربطی نداره 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
میفهمم گلم همسایمونم چهارتا دختر داشت دکتر میرفت و با دوا درمون میخواست لاقل یه پسر داشته باشه همه ...

مرسی گلم ،🌹🌹🌹

سنم ۱۸سالمه 

آخرین پریودی ۱شهریور بود فک کنم دقیق یادم نمیاد 

میشه دیگه کاربریمو نترکونید،😐😐  به کدامین گناه اخه؟؟،😐😐 امضای قبلیم،😏امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌺💐🌹🥀🌷🌺🌸⁦🏵️⁩🌻🌼🌱و در ضمن قد من ۱۸۴سانته،😐😎
آره واقعا اینو قبول دارم 😍من یه هفته مونده بغلش کنم کلی قربون صدقش میرم از الان 

الهییییی هنوز نیومدههههه؟؟

وای خدداااا از تک تک لحظه های اون اوایل زایمانت استفاده کن عکس و فیلم بگیر واقعا وقتی نینی بدنیا میاد خیلی لحظه های شیرین و نابیه 

عزیزم پیشاپیش قدمای مبارکشو بهت تبریک میگم 🙏🏻❤️❤️

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
😙😙😙 سنتو دقیق بگو عزیزم ینی تو شهریور دقیقا 18سالو چن ماهه بودی

۱۸سال و ۶ماه 

۲۸ فروردین شدم ۱۸ساله

میشه دیگه کاربریمو نترکونید،😐😐  به کدامین گناه اخه؟؟،😐😐 امضای قبلیم،😏امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌺💐🌹🥀🌷🌺🌸⁦🏵️⁩🌻🌼🌱و در ضمن قد من ۱۸۴سانته،😐😎

الان یکی تاپیک دعا زده بود دعا کنید بچه ام دختر بشه همه می گفتن وای خدا کنه

چه مادر روشن فکری و فلان

مگه بده آدم جنسیت پسر دوست داشته باشه.مگه بده آدم جنسیت دختر دوست داشته باشه

بهترش اینه که جنسیت مهم نباشد 

ولی بعضی هاتون بی انصاف بودید

میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج
عهههه پس ربطی به علایم نداره ای جووووونم خدا واست نگهشداره چن هفتته؟؟

ممنون عزیزززم. 38 هفته ام 6 روز دیگه نوبت زایمان دارم 😍

الهییییی هنوز نیومدههههه؟؟ وای خدداااا از تک تک لحظه های اون اوایل زایمانت استفاده کن عکس و فیلم بگ ...

ممنون عزیزم مرسی ان شالله 6 روز دیگه مياد 😍باشه حتما. توروخدا دعا کنید سالم باشه همه چی خوب باشه. ممنونم😘😘❤️❤️

ممنون عزیزززم. 38 هفته ام 6 روز دیگه نوبت زایمان دارم 😍

ایشالاه زایمان راحتی داشته باشی و نینی بسلامتی بیاد بغلت گلم بعد اومدنش ازطرف من ببوسش😙😙

واس منم دعاکن نینیم سالم بدنیا بیاد

ممنون عزیزم مرسی ان شالله 6 روز دیگه مياد 😍باشه حتما. توروخدا دعا کنید سالم باشه همه چی خوب باشه. م ...

انشالله به سلامتی بیاد بغلت 🙏🏻🙏🏻😍

خدا خودش مراقب نینی خوشگلت باشه🥰

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️