2777
2789
عنوان

،😭😭😭😭😭😭نکنه دختره

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 130 پست

دام شکست از قضاوتت های بیجا 

خودتون خوب میدونید دختر جماعت همش تو سری خوره 

لاعقل یه دختر 

چی بگم والا 

حرف حق گارد میگیرن

میشه دیگه کاربریمو نترکونید،😐😐  به کدامین گناه اخه؟؟،😐😐 امضای قبلیم،😏امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌺💐🌹🥀🌷🌺🌸⁦🏵️⁩🌻🌼🌱و در ضمن قد من ۱۸۴سانته،😐😎
سیکتیربابااوسکل

،🖕

میشه دیگه کاربریمو نترکونید،😐😐  به کدامین گناه اخه؟؟،😐😐 امضای قبلیم،😏امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌺💐🌹🥀🌷🌺🌸⁦🏵️⁩🌻🌼🌱و در ضمن قد من ۱۸۴سانته،😐😎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هیچ وقت به خداوند اسرار نکردم  اگه صلاح بدونه پسر سالم و سلامت بده عاقبت بخیر  اگه نه ...

کاش همون اول میگفتی یه دختر داری 😁دوستان کمتر مورد عنایت قرار میدادنت😐🤦🏻‍♀️

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
اسی توام قبول کن بد عنوان زدی 

بازم دلیل نمیشه بن سلیقه آدما توهین کرد

کاش همون اول میگفتی یه دختر داری 😁دوستان کمتر مورد عنایت قرار میدادنت😐🤦🏻‍♀️

،⁦☹️⁩

من تو بارداریم خوشگل شدم پوستمم بهتر شد بچم دختره ربطی نداره به ابن چیزا

آره خب صد در صد این حرفا بی ربطه

آره انگاری😅😅😅😅

بچت پسره،😍😍

یا ابلفض😨

توروخدا 

میبینی 

به عنوان یه زن چقدر بی فرهنگ و بدهن 

و بی شعور و از همه مهم تر بی شخصیت بود 

بیچاره اون دختری زیر دست این بزرگ شه

خب اینجوری باشه همه پسر میخوان 😂نسل دخترا منقرض میشه😁

نه من خودم پسر دوس ندارم الانم دختر دارم دوس دارم اگه باز بچه دارشدم دومیمم دختر بشه 

دلایل شخصی خودمو دارم دوس ندارم بچه پسر

نه من خودم پسر دوس ندارم الانم دختر دارم دوس دارم اگه باز بچه دارشدم دومیمم دختر بشه  دلایل شخ ...

ولی قبول کن که اکثرا تو بارداری دوس دارن بچشون پسر باشه حالا به دنیا که میاد هر چی باشه عاشقش میشن. اسم دخترت نلینه؟ 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد