bhtarin مدیر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 512 عنوان ،😭😭😭😭😭😭نکنه دختره | مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 130 پست بچه ها ماه اول بارداریم پوستم سیاه شده تو تاپیکای قبل نی نی سایت سرچ کردم نوشته بود ربط داره جنسیت دختر کاش خدا مصلحت بدونه بهم پسر بده یه پسر سالم صالح عاقبت بخیر ،😐 میشه دیگه کاربریمو نترکونید،😐😐 به کدامین گناه اخه؟؟،😐😐 امضای قبلیم،😏امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌺💐🌹🥀🌷🌺🌸🏵️🌻🌼🌱و در ضمن قد من ۱۸۴سانته،😐😎 1399/07/06 | 19:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bhtarin مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 512 دام شکست از قضاوتت های بیجا خودتون خوب میدونید دختر جماعت همش تو سری خوره لاعقل یه دختر چی بگم والا حرف حق گارد میگیرن میشه دیگه کاربریمو نترکونید،😐😐 به کدامین گناه اخه؟؟،😐😐 امضای قبلیم،😏امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌺💐🌹🥀🌷🌺🌸🏵️🌻🌼🌱و در ضمن قد من ۱۸۴سانته،😐😎
bhtarin مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 512 سیکتیربابااوسکل ،🖕 میشه دیگه کاربریمو نترکونید،😐😐 به کدامین گناه اخه؟؟،😐😐 امضای قبلیم،😏امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌺💐🌹🥀🌷🌺🌸🏵️🌻🌼🌱و در ضمن قد من ۱۸۴سانته،😐😎
ستيا عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24957 من هیچ وقت به خداوند اسرار نکردم اگه صلاح بدونه پسر سالم و سلامت بده عاقبت بخیر اگه نه ... کاش همون اول میگفتی یه دختر داری 😁دوستان کمتر مورد عنایت قرار میدادنت😐🤦🏻♀️ قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
bhtarin مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 512 اسی توام قبول کن بد عنوان زدی بازم دلیل نمیشه بن سلیقه آدما توهین کرد میشه دیگه کاربریمو نترکونید،😐😐 به کدامین گناه اخه؟؟،😐😐 امضای قبلیم،😏امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌺💐🌹🥀🌷🌺🌸🏵️🌻🌼🌱و در ضمن قد من ۱۸۴سانته،😐😎
bhtarin مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 512 کاش همون اول میگفتی یه دختر داری 😁دوستان کمتر مورد عنایت قرار میدادنت😐🤦🏻♀️ ،☹️ میشه دیگه کاربریمو نترکونید،😐😐 به کدامین گناه اخه؟؟،😐😐 امضای قبلیم،😏امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌺💐🌹🥀🌷🌺🌸🏵️🌻🌼🌱و در ضمن قد من ۱۸۴سانته،😐😎
ستيا عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24957 من تو بارداریم خوشگل شدم پوستمم بهتر شد بچم دختره ربطی نداره به ابن چیزا قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
bhtarin مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 512 من تو بارداریم خوشگل شدم پوستمم بهتر شد بچم دختره ربطی نداره به ابن چیزا آره خب صد در صد این حرفا بی ربطه میشه دیگه کاربریمو نترکونید،😐😐 به کدامین گناه اخه؟؟،😐😐 امضای قبلیم،😏امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌺💐🌹🥀🌷🌺🌸🏵️🌻🌼🌱و در ضمن قد من ۱۸۴سانته،😐😎
bhtarin مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 512 آره انگاری😅😅😅😅 بچت پسره،😍😍 میشه دیگه کاربریمو نترکونید،😐😐 به کدامین گناه اخه؟؟،😐😐 امضای قبلیم،😏امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌺💐🌹🥀🌷🌺🌸🏵️🌻🌼🌱و در ضمن قد من ۱۸۴سانته،😐😎
عارف69 عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 2606 کاش همون اول میگفتی یه دختر داری 😁دوستان کمتر مورد عنایت قرار میدادنت😐🤦🏻♀️ 😅😑😑😅😅😅
bhtarin مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 512 یا ابلفض😨 توروخدا میبینی به عنوان یه زن چقدر بی فرهنگ و بدهن و بی شعور و از همه مهم تر بی شخصیت بود بیچاره اون دختری زیر دست این بزرگ شه میشه دیگه کاربریمو نترکونید،😐😐 به کدامین گناه اخه؟؟،😐😐 امضای قبلیم،😏امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌺💐🌹🥀🌷🌺🌸🏵️🌻🌼🌱و در ضمن قد من ۱۸۴سانته،😐😎
نلین۹۴ عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 223 خب اینجوری باشه همه پسر میخوان 😂نسل دخترا منقرض میشه😁 نه من خودم پسر دوس ندارم الانم دختر دارم دوس دارم اگه باز بچه دارشدم دومیمم دختر بشه دلایل شخصی خودمو دارم دوس ندارم بچه پسر
عارف69 عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 2606 بچت پسره،😍😍 آره گلمایشالاه خدا یه گل پسر خوشگلو سالم بهت بدهحالتهات و ویارت چیه شاید بتونم جنسیتشو حدس بزنم چن هفتته؟
ستيا عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24957 نه من خودم پسر دوس ندارم الانم دختر دارم دوس دارم اگه باز بچه دارشدم دومیمم دختر بشه دلایل شخ ... ولی قبول کن که اکثرا تو بارداری دوس دارن بچشون پسر باشه حالا به دنیا که میاد هر چی باشه عاشقش میشن. اسم دخترت نلینه؟ قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد