2777
2789
عنوان

تاحالا شده...🙈🙈🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 81 پست
خخخخ اره والیبال خانوادکی بودیم🤣😂واااای میترسیدم بزنم زیر توپ از اون ور در بره😂✊🏻 یه بارم م ...

وای نگوووو مامان بزرگم فوت کرده بود خونه شلوغ بود دستشوییم بدجاییه صدا قشنگ میپیچه تو سالن تو نمیدونی ۳روز من چی کشیدم😂😁

آلبالو۳ سابق🍀خدایا شکرت🌸
ریا نشه...منم...روده ام یا افراطه یا تفریط...😕...البته من دیگه بعده 2 سال...آزادی رو بنا نهادم...ال ...

من خونه خودم و خونه بابام البته نه جلو بابام و داداشم ولی جلو مامان و آبجیم دیگ ریلکس شدم😂

مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هروقت مهمون میاد یا مهمونی طولانی میرم آخر شب حس میکنم الانه که شکمم منفجر بشه😓 قشنگ اطراف شکمم تیر میکشه.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)

وای نگوووو مامان بزرگم فوت کرده بود خونه شلوغ بود دستشوییم بدجاییه صدا قشنگ میپیچه تو سالن تو نمیدون ...

من یبار رفتم برا راحتی تو حیاط خونه عمم راحت باشم،ا شانسم مهونا رسیدن همگی پشت در واستاده بودن یکی حرف میزد بقیه گوش میدادن همهمه هم نبود راحت باشم

خدااون روزو نیاره ازچشام باد میبارید

وای ما با ماشین داشتیم کل شهرارو میگشتیم 

سردم بود

من تو دلم باد جمع شده بود هعی میزدم مینداختم گردن داداشم

بابام میگف ببین دوباره بوی گند راه انداخت

اخر انقد بابام به داداشم گیر داد که بهشون گفتم منم ولش کنید😁😁😁😁😁

لطفا برای گزارش بزنید تعلیق بشم🙏🙏😊
من خونه خودم و خونه بابام البته نه جلو بابام و داداشم ولی جلو مامان و آبجیم دیگ ریلکس شدم😂

میگن این یک مرحله از عشق بازیه با شوهر که هر کسی توفیق رسیدن به این مرحله رو نداره...😂😂...

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊

بعد از ازدواج به این فجایا دچار شدم😟

خداشاهده من موقع مجردی نمیدونستم نفخ اصلا چی هست!!!

یه بار با همسرم و دوستش و خانومش رفتیم قزوین گردش(خودمون کرجیم)

من اونروز کلا وضعیت معده و روده‌ام بهم ریخته بود

هم ترش کرده بودم،هم نفخ شدیدددددد 

یعنی داشتم میمردم

رفتیم امامزاده حسین زیارت

بعدشم سرای سعدالسلطنه و کافه ارثیه

یه قهوه و کیک شکلاتی هم خوردم با اون حالم(آی ام شکمو😂😂)

بعدش موقع نماز مغرب و عشا بود،رفتیم مسجد پیدا کردیم و بعد از نماز پریدم تو سرویس به خانمِ دوست همسرم گفتم هرچی شنیدی نشنیده بگیر😂😂

یعنی بادهای موسمی بودا،طوفان بود😂😂😂

خودم متعجب شده بودم

خیلی حالم بد بود،از سرویس که اومدم بیرون داشت از شدت خنده گریه میکرد دوستم😐😐

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
من یبار رفتم برا راحتی تو حیاط خونه عمم راحت باشم،ا شانسم مهونا رسیدن همگی پشت در واستاده بودن یکی ح ...

😂😂😂خیلی شرایط دشواری میشه بعد دیدی گرمت میشه کلافه میشی😂😂

آلبالو۳ سابق🍀خدایا شکرت🌸

به این مشکل میگن سندروم گوز بی قرار 😅👍

برادرزاده عزیزم زندگیت را بر مبنایی قرار بده که تاوانش را من ندهم ... 😏 😏 اصلا تو قران داریم که "عمه یتسائلون" یعنی در مورد عمه سوال میشه ازتون !!  😅😅😅😅😅