2777
2789
عنوان

تاحالا شده...🙈🙈🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 81 پست
وای ما با ماشین داشتیم کل شهرارو میگشتیم  سردم بود من تو دلم باد جمع شده بود هعی میزدم مینداخ ...

واااای😅😅😅😷تو چه مخمسه ای گیر کرده بودی بنده خدا😆😆😆 کارتون شرک قسمت اول یادم افتاد😂😂😂😂زیر آب خودشو خلاص میکرد ماهیها میمردن میومدن رو آب😅😅😅😅

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

واااای😅😅😅😷تو چه مخمسه ای گیر کرده بودی بنده خدا😆😆😆 کارتون شرک قسمت اول یادم افتاد😂😂😂😂زیر ...

نه دیگه دراون حد به مرگ نمیرسید😂😂

لطفا برای گزارش بزنید تعلیق بشم🙏🙏😊
😂😂😂خیلی شرایط دشواری میشه بعد دیدی گرمت میشه کلافه میشی😂😂

اره پشت زانوم عرق میکنه یبارم گلتب به روت اسهال بودم رفتم تو حیاط روزعاشورا ازشانسم نوبت به هیت خونه مامان بزرگم رسیدم یاخدا من از فرصت روضه خونی استفاده میکروم نهایت تلاش برا تخلیه میکردم ولی چه فایده یهوویی لحظه حساس که میخاستم راحت شم مداح برا روح فلان اخلاص و صلوات😐😐😐😐😐

نه دیگه دراون حد به مرگ نمیرسید😂😂

وااای دارم قهقهه میزنم پسرم میگه مامان چی شده میخندی😓😅😅چی بگم بهش آخه مسلمون😐😂😂😂

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)

بعد از ازدواج به این فجایا دچار شدم😟 خداشاهده من موقع مجردی نمیدونستم نفخ اصلا چی هست!!! یه بار ب ...

آخ...دقیقا منم...تا همون یکساله عقد هم خبری نبودا...تا رفتیم خونه خودمون...اصلا انگار شک افتاد...خونه مادرشوهر که میرفتم اصلا روده نمیموند برام...هیچی نمیخوردم که یه موقع دچار فجایع نشم...اینام فکر میکنن من چقدر کم غذام...مدام میگن چقدر کم میخوری...یا دوست نداشتی...خوشمزه نبود...😓...در حالی که بسیار خوش خوراک و شکمو هستم...😋...ولی شانسم بعده ازدواج...کمر همت بسته به آبروم...😧

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊

برای خودم نه خوشبختانه 😂

دوستم تو دوران راهنمایی یه بار گ و ز داد از اون روز اسمشو داز دوز گذاشتم😂😂😂😂🤣🤣

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
وااای دارم قهقهه میزنم پسرم میگه مامان چی شده میخندی😓😅😅چی بگم بهش آخه مسلمون😐😂😂😂

حالا فکر کن هم اتاقیت این خانم شه تو خوابگاه😨

مردم شهری که  در آن همه میلنگند..به کسی که راست راه میرود میخندند😏