2777
2789
عنوان

تاحالا شده...🙈🙈🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 81 پست
من ک چشمم اب نمیخوره😂 ینی حداقل با این اخلاقی ک داره کسی سمتش نمیاد

منو دوران نامزدی اذیت کرد

اما الان باهام کاری نداره واقعا ناراحتم براش!

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا مال من بیشتر نقش پدرشوهر رو داره تو همه کارای شوهرم دخالت میکنه خونه خریدن ماشین خریدن طلا خرید ...

همسرت پشتته؟

اگر پشتته حله

من پدرشوهرم نیست،مادرشوهر خواهرشوهرم میخوان دخالت کنن،اما همسرم نمیزاره

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
همسرت پشتته؟ اگر پشتته حله من پدرشوهرم نیست،مادرشوهر خواهرشوهرم میخوان دخالت کنن،اما همسرم نمیزاره

وای چقد شبیه همیم منم پدرشوهرندارم این دوتا شوهرمو سوارشدن پیاده نمیشن😣😣پیش اون چیزی نمیگن ولی تنها گیرم بیارن همه چی میگن ـ البته پیش شوهرمم فهش میدن مثلن بشوخی ب شوهرمم میدن میگن شوخیه هاهاها میخندن کلا خیلی نکبت و بدبختن

وای چقد شبیه همیم منم پدرشوهرندارم این دوتا شوهرمو سوارشدن پیاده نمیشن😣😣پیش اون چیزی نمیگن ولی تنه ...

منم میدونم پشتم حرف میزنن وقتی نیستم😒😒

خدا فقط بهمون رحم کنه 

وای نگوووو مامان بزرگم فوت کرده بود خونه شلوغ بود دستشوییم بدجاییه صدا قشنگ میپیچه تو سالن تو نمیدون ...

تو نمیدونی یه هفته مننننن چی کشیدم🤣

ولی خدایی سخته

من آخرا داشت اشکم در میومد

همش تو حرم میرفتم دسشویی با خیال راحت😂

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون