2777
2789
عنوان

تاحالا شده...🙈🙈🙈

776 بازدید | 81 پست

همین اولی بگم نگی تازه وهرد و عضویت تازه و اینا

بنده یخ ترکیده ام 

شده که یه جا معدت دردکنه ولی جایی باشه که نشه راحت باشی و خلاص شی😂😂😂

بعد تا مرزِ ترکیدن بری ولی نزنی😂

کجا بوده و پیش چه کسی😂

من خودم تو مهمونی خونوادگی یاخدا قلب درد گرفتم

لطفا اگه بوتون بیاد ازتاپیک برید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من تومسافرت باخونواده ی شوهرم بود آخرش به شوهرم گفتم کنار سد بودیم رفتیم دور تر خلاص

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

خخخخ اره

والیبال خانوادکی بودیم🤣😂واااای میترسیدم بزنم زیر توپ از اون ور در بره😂✊🏻

یه بارم مشهد بودیم عید ۳۰ نفر توی یه خونه😅(خونه خودمون اونجا)

حتی تو دسشویی ام راحت نبودیم😅👊🏻خدا نیاره

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
وای اره من 🤦‍♀️کلا معدم داغونه زیاد ول میکنم 

ریا نشه...منم...روده ام یا افراطه یا تفریط...😕...البته من دیگه بعده 2 سال...آزادی رو بنا نهادم...الان 3 سالی هست...آزادیه بیان داریم...البته نه اون حد که فکر میکنین...ولی اگر دیگه ناجور باشه...و جایی در دسترس نباشه...دیگه ریلکسسسسسسسس...😌

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز