2777
2789
عنوان

تاحالا شده...🙈🙈🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 81 پست
نه بابا من حالا حالا زنده میمونم

سلامت باشی همیشه😚😚😚شکمت هم پررونق و همچون تراکتور مستدام باد😆😆😆😆😆

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)

ولی جدا از شوخی...اینم نوعی سندرم روده تحریک پذیره...موقع استرس یا عصبانیت یا ترس یا هر چیزی به کار ...

اره میفهمم 

بیچاره مامان بزرگم اینجوریه اینقد زده که نوه ها تهدید میکنن میگن یبار دیگه زدی میریم به زن همسایه میگیم😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینجوریم..ولی جلو شوهرم اینکارو نمیکنم البته یکی دوباری خلاص کردم 🙈

منم خواب بودم ناخوداگاه خلاص کردم خودم از خواب پریدم ب شوهرم نگاه میکردم ببینم خوابه خیالم راحت میشد میخوابیدم ولی خیلی بده من خجالت میکشم یه بار ک بیدار بود من زدم خودمو ب خواب وای یادم میاد اعصابم خورد میشه😥😥😥😥😥😥😣😣😣😣😣

آلبالو۳ سابق🍀خدایا شکرت🌸
منم خواب بودم ناخوداگاه خلاص کردم خودم از خواب پریدم ب شوهرم نگاه میکردم ببینم خوابه خیالم راحت میشد ...

واسه من هم تو خواب هم تو بیداری اتفاق افتاد..اصلا دست خودم نیست وضوم خیلی زود باطل میشه تو جمع خیلی حواسمو جمع میکنم

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
نگووووو😷😅😅😅😅 ما یه هم خونه ای داشتیم بوی عرقش وحشتناک بود.فکر کن تو هوای شرجی اردیبهشت شمال خون ...

عه اینی که گفتی چیزی نبود در مقابل چیزهایی که من میدیدم😏

مردم شهری که  در آن همه میلنگند..به کسی که راست راه میرود میخندند😏
آخ...دقیقا منم...تا همون یکساله عقد هم خبری نبودا...تا رفتیم خونه خودمون...اصلا انگار شک افتاد...خون ...

منم اصلا موندم تو کار خودم😂😂😂😂

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
عه اینی که گفتی چیزی نبود در مقابل چیزهایی که من میدیدم😏

یاخدااا😓😓کجا گیر کرده بودی مگه 😓 سرزمین گوزوها؟🤔😅😅😅

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای مردم از خنده

دور از جونت😂

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
گوز نبود که

چی بود😦😧

منم واقعا دست خودم نبوده باید قرصی چیزی بخوریم

اهوم..خسته کنندس همیشه اضطراب

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
پیرو امضات من ی مجرد ۴۴ سالشو دارم😕😣

منم ۴۵سالشه

یعنی میشه ازدواج کنن برن؟😐