خوش به حال جاریت به فکر پاگشا هستی ،پدر شوهر و مادرشوهرم نه پاگشا گرفتن نه هدیه دادن😐
نه مادرشوهر ۴ سال پیش منو که پاگشا کرد چون ارزونی بود برام النگو گرفت در حد۱۸۰۰ ولی برا این جاریم برادر شوهرم گوشی گرفته بود اونو دادن اگه دست مادرشوهرم بود براش الماس میخریدا ولی گرونی بودو ایناهم کم پول داشتن دختره هم گوشی ندشت
واسه من که گرفته بودم وزنش267بود وزنش قیمتش 300شد 😐
کی گرفته بود برات
۹۹/۹/۹ خونه دار شدم انشاءالله...دوستی که امضامو میخونی واسه خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کن و دعام کن لطفا😊...دعا در حق همدیگه زود برآورده میشه....مطمئنم دعاهای قشنگتون معجزه میکنه واسم....مرسی 😘😘😘
واسه من که گرفته بودم وزنش267بود وزنش قیمتش 300شد 😐
وزن نوشته 0/100 عیار ۷۵۰
۹۹/۹/۹ خونه دار شدم انشاءالله...دوستی که امضامو میخونی واسه خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کن و دعام کن لطفا😊...دعا در حق همدیگه زود برآورده میشه....مطمئنم دعاهای قشنگتون معجزه میکنه واسم....مرسی 😘😘😘
سی نگرفته بود من خودم رفتم واسه جاریم گرفتم چن روز پیش
آها