2777
2789
عنوان

پاگشای جاری ....🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 2904 بازدید | 84 پست
۱۴۳ تومن می‌فروشن. بخوای بفروشی احتمالا ۱۳۵ ازت می‌خرن.

ممنون 😘

۹۹/۹/۹ خونه دار شدم انشاءالله...دوستی که امضامو میخونی واسه خونه دار شدنم  یه صلوات مهمونم کن و دعام کن لطفا😊...دعا در حق همدیگه زود برآورده میشه....مطمئنم دعاهای قشنگتون معجزه میکنه واسم....مرسی 😘😘😘
چه خوب ،دست و دلبازن خانواده ی شوهر من خیلی خسیسن ،بیشتر برای من و شوهرم ،برای برادرشوهرم اینا یکم ب ...

میگم که اگه ارزونی بود برا جاریم الماس میخریدن بخدا 😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم که اگه ارزونی بود برا جاریم الماس میخریدن بخدا 😑

تو همه خانواده ها فرق گذاشتن هست متاسفانه کاری نمیشه کرد شما هم در حدی که برات مایه گذاشتن کادو بگیر که بعدها اعصابت خرد نشه چون معلومه که اهل جبران نیستن 

منکه یروز جاریمو دعوت کنم 💩میدم بهش برا پاگشا البته شوهرم تک پسره😁

منم قطعااااااا از او همین ک تو گفتی بهش میدم شوهر من تک پسر نیس ی برادر عن بزرگتراز خودش داره ک هیجوقت زن نمیگیره😁

پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد                                                  ❣  همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣
هنوز نامزدن برادر شوهرم سرجمع به من هیچ ۳۰۰ نداده با اینکه پسر بزرگتر هم هست  شوهرم ۲۷ سالشه ب ...

والامنوکه هیچکس بهم هدیه نداد شب عقدمم فقط یه برادرشوهرام ۱۰۰تومن داداون بزرگ که ارشده ومیلیاردی وزن وبچه ام نداره تبریکم نگفت خواهرشوهرامم یکیش ۱۰۰دادیکیش ازشوهرم۵۰ گرفت دادبهم والااصلاانگارنه انگار.بعدم اصلادعوتم نکردن

قشنگی لیاقت به اینه که هرکسی اونو نداره😉😉😉
۱۴۳ تومن می‌فروشن. بخوای بفروشی احتمالا ۱۳۵ ازت می‌خرن.

ماه پیش واسه بچه ی جاری یه دونه از۱۰۰سوتی هاداشتم دادم والاهرمناسبتش بهترینارومیبردم اوناهم خودشونومیزدن به نفهمی گفتم بزاراینبارقشنگ بچزونمشون😊

والامنوکه هیچکس بهم هدیه نداد شب عقدمم فقط یه برادرشوهرام ۱۰۰تومن داداون بزرگ که ارشده ومیلیاردی وزن ...

چون قبل من جاری اینا نبود تا ببینم به من چی دادن منم بدم ولی خواهرشوهرم پاگشای من یه سارافون پیرزنی ۵۰ تومن خرید داد بهم حالا میخواد به این جاری ۲۰۰ بده 😒