2777
2789
عنوان

پاگشای جاری ....🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 2912 بازدید | 84 پست
ما تقریبا ۲۰ نفر میشیم 😐

والااین برادرشوهرم ناتنی اماخیلی بامعرفته شایدم دیدی۵۰۰دادم همه ی مناسبتام ازبرادرشوهرای خودم بهترکادوداده شوهرم دیروزمیگه ۵۰بدیم نزدیک بودتوماشین خفش کنم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

والااین برادرشوهرم ناتنی اماخیلی بامعرفته شایدم دیدی۵۰۰دادم همه ی مناسبتام ازبرادرشوهرای خودم بهترکا ...

خب کسی که تو مناسبتا زیاد میده بایدم زیاد بدی 

ولی برادرشوهرم کم میده 

اگه به شوهرم بود طلا میخرید 🤦‍♀️😒

خب کسی که تو مناسبتا زیاد میده بایدم زیاد بدی  ولی برادرشوهرم کم میده  اگه به شوهرم بود ...

😁بگوبشین سرجات والاماه پیش جاریم بچه ی دومش به دنیااومدشوهرم خودشوکشت که ۲۰۰ببریم داداشمه گفتم بروبابا بشین سرجات یه سکه ی ۱۰۰سوتی داشتم بردم گفتم اینم زیاده واسه این نفهماهرکارحمالی دارن به شوهرم میگن گفتم کی بهت گفته داداش بازن وبچت بیایه بارشام یایه کادودرست وحسابی واسه امیرعلی خریده والاواسه تولدپسرم سرویس چینی بچگونه خریده بودقیمتشم خودم میدونستم درحد۳۰ یا۴۰بودامابرادرشوهرناتنی ۱۰۰داد

میگم که اگه ارزونی بود برا جاریم الماس میخریدن بخدا 😑

زیاد جاریو تحویل نگیر از ما میشنوی

ی وقت فک نکنه آش دهن سوزیه

من واسه جاریم پتو  150 تومنی بردم چند سال پیش

اون سال دیگش یه دکوری 20 تومنی آورد

منم قطعااااااا از او همین ک تو گفتی بهش میدم شوهر من تک پسر نیس ی برادر عن بزرگتراز خودش داره ک هیجو ...

براش بذا کنار یروز ازدواج میکنه بده بهش بخوره🤣

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘