2777
2789
عنوان

پاگشای جاری ....🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 2904 بازدید | 84 پست
من دو شب پیش دعوت کرده بودم جاریمو 300دادم یه سکه پارسیان گرفتم 😐 خیلیم خوبه کجاش بده😐

من یه سکه دارم یعنی سیصد میخرنش

۹۹/۹/۹ خونه دار شدم انشاءالله...دوستی که امضامو میخونی واسه خونه دار شدنم  یه صلوات مهمونم کن و دعام کن لطفا😊...دعا در حق همدیگه زود برآورده میشه....مطمئنم دعاهای قشنگتون معجزه میکنه واسم....مرسی 😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای پاگشا من هم عروسم یا همون جاریم بهم یه پاکس پر از‌گل و کاکائوهایی ک من دوست دارم با پانصدتومن پول هدیه داد و خیلی هم برام با ارزش بود هرچند توی مراسمم هم بهم کادو داد یه انگشر بزک طلا کادو داد شوهرشم به داداشش سکه تمام

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️
خوشبحالت که جاری نداری😁

خواهرشوهرم یدونه دارم ۱۵ سالشه،بیشرفا ازاون پولدارای افاده ای،بزنم دهنش دندوناش خورد بشه🤣😁

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘
مگه عیدا برادرشوهرت بهت عیدی هم میده.والا پدرشوهرمادرشوهره من به بچهام نفری۲۰عیدی میده.

آره خب ماها اینجوریم جواب ارزش هرکیو مثل خودش میدیم 

البته اگه به سوهرم بود میرفت النگوی طلایی چیزی میگرفت ولی من میکشمش خدایی من چی کم دارم از اون سیاه سوسک 

یه خواهر شوهر دارم اونم پول میده 

پس همون پول خوبه 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
چن سوته؟

نمیدونم کسی بهم داده بود..باید ببرمش طلافروشی..البته میدونی سه سال پیش گفت ۱۰ یا ۲۰ تومن میخرمش😂 من ندادم حالا خدا کنه گرونتر بردارن پولشو لازم دارم

۹۹/۹/۹ خونه دار شدم انشاءالله...دوستی که امضامو میخونی واسه خونه دار شدنم  یه صلوات مهمونم کن و دعام کن لطفا😊...دعا در حق همدیگه زود برآورده میشه....مطمئنم دعاهای قشنگتون معجزه میکنه واسم....مرسی 😘😘😘
خواهرشوهرزیادمهم نیست هرکاریم بکنه مثل جاری نمیشه

ازهمشون یجا متنفرم،هرچند ک گفتم شوهرم تک پسره 😁

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘