2777
2789
عنوان

دیروز گفتم دوسپسرم بهم گف چادریت میکنم±اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 91 پست
خاک بسرم از کجا بفهمم از کدوم مدله😢

کلآ اعتماد نکن ب هیچ کس 

تا با عمل ثابت نکرده بهت چیزیو 

ادمارو از رفتاراشون بشناس ن حرفاشون 

تجربه#  

یاامام رضا(ع)❤باهرنگاهت آقا قلب من پرشده از آرامش.من این حال قشنگ نوکری رو تا آخر عمر میخوامش.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چجوری از رفتارش بفهمم رفتارشم میتونه نقش بازی کنه اخه

توزیاد قربوت صدقش نرو 

ببین کجا پشتت درمیاد 

ایا وفاداره؟ 

واسش تو اولویت هسی یا ن 

بهت احترام میزاره یا ن 

تورو تو برنامه ایندش داره با تو درباره ایندتون حرف میزنه یا ن 

یاامام رضا(ع)❤باهرنگاهت آقا قلب من پرشده از آرامش.من این حال قشنگ نوکری رو تا آخر عمر میخوامش.
الان شوهرت دوست داره؟همونجوری زبون میریزه؟ عروس دیگشونو دیدم اون مانتوییه

دوسم داره و زبون بازه اما گرفتاریش زیاد داره واس همین دیگه مثل اوایل زبون نمیریزه. اما اگر قهر کنیم حتی اگر من مقصر باشم بازم شوهرمه که منت میکشه و زبون میریزه. یل موقعهایی که حوصله ام سر میره یکسره میگه خانم؟؟؟ چطوری؟؟ خانم؟؟؟ بریم بیرون؟ خانم؟؟ تو بخند من حالم سرجاش بیاد. خانم؟ تو حوصله نداری خونه سوتو کوره.

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
دوسم داره و زبون بازه اما گرفتاریش زیاد داره واس همین دیگه مثل اوایل زبون نمیریزه. اما اگر قهر کنیم ...

🧿عشقتون پایدار🧿 خیلی ام خوبه قدر بدون 🧿

میشه بگی اخلاق شوهرت چجوریه؟اروم و مهربونه یاوشیطون و شلوغه؟

شوهرم ظاهرا شلوغ و شیطونه. و زبدن میریزه و شوخی زیاد میکنه. دل نازکه. اما رو حساب کتاب خرج میکنه. هرچند گاهی من حساب کتاباشو میریزم بهم 😁

یه کم خودشیفته ست. اوایل شکاک بود که خوب شد وای همچنان متعصبه بطوری که من عقایدش رو قبول ندارم‌. پدرش از اون ادمایی خشک مقدسه و شوهرمم تقریبا مثل اونه. اوایل دوست نداشت من چادرسر کنم حتی جلو باباش هم می ایستاد. ولی بعدا نظرش عوض شد گفت باید چادرسر کنی. 

پولپرسته. اوایل برام خرج نمیکرد اما من انقدر براش خرج تراشیدم عادت کرده دیگه به خرجای من. 

کلی اخلاق خوب و بد رو با هم داره. و من الان بعد از نه سال کلی کشمکش و جنگ و دعوا  همینجوری که هست قبولش کردم. 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
سنگاتو باهاش وابکن.ممکنه الان بگه نه اوکیه و اینا ولی بعدا بخواد مجبورت کنه.از موضع قدرت همیشه باهاش ...

هر کار کنم باز نمیتونم بفهمم بعدا نظرش چیه البته شاید بابام منو نده بهش😂بیخودی حرص میخورم ولی اکن یکی عروسشون مانتوییه