2777
2789
عنوان

خون بس

| مشاهده متن کامل بحث + 76309 بازدید | 406 پست

آره همون 10شب بزار خوبه

God     i heard you. Just be patient press for more                                                                                💜💜💜                                                  صداتو شنیدم، فقط صبور باش                                    فرستنده:خدا                                                                                      ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ ✳️          شهزاده رویای من شاید تویی                                     اون کس ک شب درخواب من آیدتویی توووو               ازخواب شیرین ناگه پریدم اوراندیدم دیگرکنارم بخدا      جانم رسیده ازغصه برلب هروز وهرشب درانتظار بخدا                 کاشکی دلم رسوا بشه دریابشه این دوچشم پرآبم روزی ک بختم وابشه پیدا بشه اون ک اومد تو خوابم      می رفت و آتش ب دلم میزد نگاهش                           می رفت و آتش ب دلم میزد نگاهش

اوکی پس ساعت ۱۰شب ۱۰تاپارت رو میزارم

دَر حـآلِ حَذفِهـ آدَم هـايِ اضافـي 😪                                 ████████████▒98/5%                                                                                                                                                 ↻در حال بزور رسانی آدم جدید 😪██████████████]99%                                                                                                                                                 امـضاے خــ💜ــدا پاے تڪ تڪ ارزوهامـون...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

#رمان #خون_بس برگرفته از داستان واقعی زندگی یه دختر

پارت صد و سوم

معلوم بود سرایدار اونجا هست گفتیم‌ که با اقا رضا کار داریم ،اونم گفت بزارید هماهنگ کنم باهاشون .

موندیم چند لحظه جلو‌ در تا اومدن تعارفمون کردن داخل رفتیم داخل خیلی خونه شیک و‌ مدرنی بود .

نشستیم و‌ اقا رضا و خانمش اومدن و با خوش رویی ازمون میزبانی کردن .

یوسف سر حرف باز کرد و‌ گفت برای خواستگاری اومدیم که پدر افسانه راجب رحمان ازمون پرسید‌ من و مامان سکوت کرده بودیم‌ کلا یوسف حرف میزد من که خودم با احسان سرگرم‌ کردم و مامانم فقط نگاه میکرد که یوسف گفت رحمان با ما تو عمارت زندگی میکنه و‌ معلم تو روستا و خداروشکر همه چی هم داره حتی تو شهر خونه هم داره و دختر شما تو دانشگاه دیدن و اشنا شدن البته من خودمم تو همون دانشگاه درس خوندم و‌ با خواهر رحمان ازدواج کردم.

اقا رضا گفت والا نمیدونم اینجا همه چیش با روستا فرق داره مثل روستا نیست که‌ من بگم‌ اره و دخترم به عقد پسر شما دربیارم باید خود دخترم نظرش بگه اگه راضی بود ماهم حرف نداریم.

یوسف گفت بعله حق با شماست پس ما یکی دو روز دیگه میاییم تا ببینیم‌ جواب دختر خانم شما چیه .

پاشدیم خداحافظی کردیم‌ برگشتیم سمت خونه .

گفتم یوسف ممنونم ازت برادری کردی برای رحمان گفت وظیفمه خانم .

رسیدیم‌ خونه و خیلی خوشحال بودیم که با قیافه عصبانی خانم بزرگ‌ و دخترش مواجه شدیم خنده از رو‌ لبامون پاک‌ شد .

یوسف گفت چیشده مادر چرا این شکلی نگاه میکنی .

گفت این دوتا دختر پدر منو‌ دراوردن نذاشتن یکم‌ با دخترم حرف بزنم .

یوسف گفت مادر خوب بچه‌ هستن بعدم‌ چیکار شما دارن، شما تو‌ اتاقتون در ببیندین صدا نمیاد که اذیت بشید.

با عصبانیت رفتم سمت فرشته و زینب گفتم چیکار کردین خانم بزرگ‌ عصبانی شده .....

پارت صد و چهارم

با عصبانیت رفتم سمت فرشته و‌ زینب گفتم چرا خانم بزرگ ناراحت کردین.

بچه ها گفتن بخدا ما کاری نکردیم تو‌ حیاط بودیم بازی میکردیم یکم اب بازی کردیم که خانم بزرگ‌ اومد .....

یهو‌ خانم بزرگ‌ وسط حرفشون پرید و گفت هیچی من‌ رفتم گفتم بیایید خونه مریض میشید و صداتون میره بیرون .

تو چشمهای فرشته نگاه کردم که قیافش عوض شد با حرف خانم بزرگ ولی خوب اصلا حرفی نزد .

دو روز گذشت من بیشتر از رحمان عجله داشتم تا جواب بله بگیرم .

بعد دو روز من و یوسف رفتیم برای گرفتن بعله که وقتی رفتیم خونشون خود افسانه هم بود وقتی منو دید یه لبخند اومد رو لبش منم بهش چشمک زدم و رفتیم نشستیم پدرش اومد و باهامون حرف زد و گفت من مشکلی ندارم فقط باید اقا پسرتونم بیاد ما ببینیم و با دخترم حرف بزنه .

دختر من خیلی خواستگار داره و تا حالاشم اگه مونده چون خودش راضی نشده هیچ‌ کدوم خواستگارا بیان خونه ولی نمیدونم‌ چطور وقتی شرایط پسرتون گفتم قبول کرد که ببینه، من خودمم تعجب کردم.

یوسف تشکر کرد و گفت هر وقت بگید‌ ما میایم برا خواستگاری رسمی، گفت خوبه فردا شب ،گفتیم بعله و یه چای خوردیم‌ و برگشتیم.تو راه گفتم یوسف چرا مادر افسانه یجوری بود فکر کنم‌ اصلا راضی نبود ،گفت ولکن مهم‌ پدرشه که اجازه داد.

سر راه شیرینی گرفتیم‌ و‌ رفتیم‌ خونه.

تا مامان شیرینی دید گفت مبارک‌ بله گرفتین گفتن بعله فردا شب میریم‌ خواستگاری.

غروب رحمان اومد و یوسف بهش گفت انقدر ذوق داشت که نگو .

رحمان‌ و یوسف رفتن بیرون‌ و خرید کردن انقدر اومدنشون طول کشید که‌ من از نگرانی کلا تو‌ حیاط راه میرفتم.

وقتی صدا در شنیدم سریع رفتم در باز کردم بدون‌ سلام گفتم‌ کجا بودین این همه ساعت مردم از نگرانی اخه.

هر دوتاشون خندیدن و گفتن علیک‌ سلام حالا بیا کمک بعدا میگیم کجا بودیم.

کلی نایلون تو دستشون بود چندتا دادن بهم و رفتیم داخل خونه ‌

خانم بزرگ‌ گفت چه‌ خبره ،خیر باشه .....

دَر حـآلِ حَذفِهـ آدَم هـايِ اضافـي 😪                                 ████████████▒98/5%                                                                                                                                                 ↻در حال بزور رسانی آدم جدید 😪██████████████]99%                                                                                                                                                 امـضاے خــ💜ــدا پاے تڪ تڪ ارزوهامـون...

پارت صد و پنجم

رحمان و یوسف برای هممون خرید کرده بودن دونه دونه لباسا در میاوردن و میدادن مامانم هی تشکر میکرد و خانم بزرگم هی چشماش گرد تر میشد .

فردا هممون لباسهای نو مون پوشیدیم‌ و اماده رفتن‌ شدیم که خانم بزرگ‌ گفت من نمیام‌ مزاحم شما نمیشم ،مامان و رحمان کلی اسرار کردن تا قبول کرد که بیاد با ما و رفتیم خداروشکر همه چی به خیر و خوشی تموم شد خیلی جالب بود که رحمان و افسانه طوری وانمود میکردن که اولین بار همو میبینن .

قرار عقد گذاشتیم و برگشتیم خونه .

یک هفته کلی کار کردیم و خودمون اماده کردیم‌ برای مراسم عقد و قرار شد عروسی تو‌ عمارت بگیریم.

رحمان و افسانه عقد کردن و قرار شد ماه بعد بیان عمارت تا عروسیشون اونجا بگیریم چون رحمان باید تو مدرسه کارکنه و اداره مدرسه کاملا افتاده بود گردن رحمان .

خانواده افسانه هم قبول کردن که بیان عمارت زندگی کنن و یوسف گفت همچی هست و نیاز به جهیزیه نداره .

پدر افسانه قبول نکرد و براشون تو شهر یه خونه کوچیک‌ گرفت و تمام وسیله هاشم چید و اماده کلید داد بهشون به عنوان کادو عروسی .تو تمام مراسمات رحمان مادر افسانه کاملا در سکوت بود و حرفی نمیزد و نظری نمیداد.

برام‌ خیلی عجیب بود این برخوردش ولی به خودم میگفتم شیرین بیخیال تو‌ چیکار داری.

دقیقا عروسی رحمان زمانی افتاد که من باید میومدم پیش اون حاج اقا که به خانم بزرگ گفته بود بعد چهل روز بیاد‌

از خانم بزرگ خواهش کردم که بعد عروسی بریم اونم‌ قبول کرد .

روز عروسی بود‌ که همه عمارت چراغونی کرده بودن و صندلی چیدن و از صبح صدا ساز و اواز پیچیده بود تو‌ عمارت، خدایی یوسف هیچی کم‌ نذاشت برای رحمان.

من‌ رفتم اماده بشم‌ و بچه‌ها اماده کنم که تو اتاق بودم ، یه لحظه احساس کردم دیگه هیچ‌ جا نمیبینی تا زینب صدا کردم از حال رفتم‌ و‌ افتادم زمین......

پارت صد و ششم

وقتی چشمهام‌ باز کردم دیدم‌ طبیب بالا سرمه سرم‌ برگردوندم تا ببینم بچه‌ها کجان چون نگرانشون شدم‌ یهو‌ .

یوسف دستم‌ گرفت و‌ گفت خداروشکر که بیدار شدی نگران نشو‌ چیزی نیست فشارت اومد بود پایین .

گفتم‌ یوسف بچه‌ها کجان گفت رفتن پایین احسان پیش مامانته و‌ زینبم با فرشته تو‌ حیاط هستن.

گفتم لباس هاشون عوض کردی من داشتم اونا اماده میکردم که بعدش چیزی یادم‌ نمیاد .

گفت خیالت راحت لباساشونم عوض کردم .

طبیب گفت ارباب خداروشکر خانم‌ کوچیک‌ بهتره کاری ندارید من برم دیگه .

ارباب دراورد یه کیسه سکه داد بهش و‌ گفت نه برو‌.

تعجب کردم از حرکت یوسف ولی اصلا حرفی نزدم‌.

یوسف گفت الان بهتری گفتم اره خوبم‌ میشه بریم بیرون ،مثلا عروسیه برادرمه .

گفت باشه بزار لباسات بیارم‌ عوض کن بریم باهم .

لباسام‌ عوض کردم و وقتی واستادم قشنگ‌ احساس کردم بدنم خیلی بی جونه از داخل کل بدنم میلرزید ولی به روی خودم نیاوردم .

یوسف دستم‌ گرفت و با هم‌ رفتیم تو ایوان تا بتونم همه جا ببینم برام صندلی گذاشت و‌ نشستم خدمه ها کنارم واستاده بودن گفتم‌ میشه بهم یه چیز شیرین بدین بخورم‌ ضعف دارم انگار، سریع برام‌ شربت اوردن و‌ یه قلوپ که خوردم‌ حالم بهم‌ خورد.

تعجب کردم گفتم‌ مسموم‌ شدم فکر کنم .

یوسف گفت اخه چیزی نخوردی که تو‌، میخوای بریم‌ تو‌ اتاق دراز بکشی.

گفتم نه خوبم فعلا میخوام‌تو عروسی برادرم باشم.

فقط بخاطرر حمان خودم سرپا نگه داشتم تا بیان و برم بهشون تبریک‌ بگم .

خانم بزرگ‌ اومد‌ گفت چرا اینجایی عروس ،مثلا عروسیه برادرته باید الان پیششون باشی .

برگشتم سمت خانم بزرگ‌ تا جوابش بدم که یهو وقتی قیافم دید مثل جن زده شد گفت این چه حالیه چرا رنگ‌ و روت سفیده ،یوسف گفت نه مادر شیرین از صبح حال ندار بود الان یکم‌ بهتر شده ،گفت طبیب اومد‌ بالا سرش چی گفت .

گفتم‌ چیزی که به من نگفت نمیدونم‌ با یوسف شاید حرف زده باشه.

خانم بزرگ‌ گفت چی گفت یوسف ،یوسف گفت چیز خاصی نگفت فقط گفت ضعف کرده ،خانم بزرگ‌ رو‌ به خدمه گفت برو منیره بانو صدا کن بیاد اینجا.

تعجب کردم که چرا اون بیاد ،یوسف گفت چرا مادر، گفت این دختر بارداره قشنگ از چهرش مشخصه یعنی اون‌ طبیب خنگ متوجه نشده.

یوسف من من کرد و‌ گفت چرا مادر یچیزایی گفت ولی من باورم نشد چون شیرین .....

پارت صد و هفتم

خانم بزرگ‌ گفت من به نفس حاج اقا ایمان دارم چون اون بود که مشکل خواهرتو حل کرد و الان خواهرت دوتا بچه داره.

الانم‌ مطمئنم شیرین بارداره.

منیره بانو‌ اومد گفت جانم خانم بزرگ‌ بعد نگاهش به من افتاد و زد رو دستش گفت این چه‌ حاله دخترم چرا این شکل شدی بیا برو‌ دراز بکش .

خانم بزرگ‌ گفت منیره این دختر به نظرم بارداره گفتم بیای ببینیش تو هم تا مطمئن بشم .

گفت اره خانم جان از قیافش قشنگ‌ معلومه الانم‌ فقط باید استراحت کنه نباید اصلا راه بره و سرپا واسته .

منو‌ یوسف هم‌ نگاه میکردیم و من تو دلم میخندیدم به این حرفاشون چون‌ دکتر گفته بود که من باردار نمیشم .

خانم بزرگ‌ گفت کمکش کنید بره اتاق استراحت کنه ،گفتم اخه عروسی برادرمه گفت نگران نباش اومدن میگم بیان تو‌ اتاق پیشت یه سر.

یوسف دستم گرفت و برد تو اتاق منیره بانو هم کلی نوشیدنی و غذا گفت خدمه ها اماده کنن برام بیارن.

رفتم اتاق و‌ دراز کشیدم گفتم یوسف اینا چی میگن خودت میدونی که من باردار نمیشم پس خودت دلخوش نکن به حرف اینا.

گفت توکل به خدا هرچی خدا بخواد همون میشه .

گفتم یوسف توروخدا برو پیش رحمان تنهاش‌ نذار اون‌ جز ما کسی نداره الان خیلی زشته ماهم پیشش نباشیم .

گفت باشه من میرم خیالت راحت تو فقط استراحت کن.

کلی برام‌ غذا و‌ جوشونده اوردن و منیره بانو هم اومد‌ پیشم موند، هرچی میداد میخوردم درجا بالا میاوردم گفتم نمیخوام بخوردم‌.گفت چرا دختر بعد این همه سال خدا بهت بچه‌ داده باید هم به خودت برسی هم‌ بچه .

گفتم‌ منیره خانم من بعد اون سری که بچم‌ افتاد دکتر گفت دیگه بچه‌دار نمیشم حتی چند‌ ماه پیشم باز رفتم دکتر اونم گفت .

گفت شیرین جان این چه‌ حرفیه دکتر کیه که بخواد همچین حرفی بزنه همش دست خدای بزرگه .

به حرف این ادما گوش نده خدا بخواد همه ناممکن ممکن میشه ....

پارت صد و هشتم

گفتم میدونم من اگه اینجام همش معجزه خداست من هر چی دارم مدیونشم ،الانشم از خودش میخوام اگه صلاح میدونه بهم‌ بچه‌ بده .

روزی که شنیدم بچه دار نمیشم به خودش توکل کردم از خودش خواستم مثل همیشه دستم بگیره تنهام نزاره .

گفت افرین دخترم‌ همیشه توکل کن به خودش.

صدا در اومد ،گفتم کیه ؟

رحمان و افسانه اومدن داخل ،افسانه گفت چیشده ابجی خدا بد نده گفتم چیزی نیست یکم ضعف دارم که‌ گفتن باید استراحت کنم .

از اون طرف یوسف اومد داخل بی مقدمه گفت رحمان جان داری دایی میشه ،البته به گفته بزرگترا.

گفتم‌ یوسف هنوز که هیچی معلوم نیست چرا دل همه خوش میکنی.

گفت وقتی همه میگن پس حتما خبرایی هست دیگه.

رحمان بغلم‌ کرد و‌ گفت مبارک خواهرم خوش خبر باشید .

تو بغل رحمان به ارامش رسیدم دقیقا همون ارامشی که وقتی بچه‌ بودم و‌ یکی اذیت میکرد بغلم‌ میکرد و‌ میگفت ابجی کوچیکه‌ ناراحت نباش نمیزارم کسی اذیتت کنه.

چشمام پراز اشک‌ شد گفتم ایشالا خوشبخت بشید داداش ببخشید که نتونستم تو‌ عروسیتون شرکت کنم .

گفت این چه‌ حرفیه من زندگیمو همه چیم‌ رو مدیون شما هستم دست اقا یوسفم درد نکنه تا حالا کمکم کرد نذاشته نبود برادر و پدر حس کنم .

یوسف گفت این چه حرفیه رحمان همیشه ارزو داشتم برادر داشته باشم و‌ از خدا ممنونم‌ که‌ تو‌ رو گذاشت جلوم‌ تا برادر داشتنو باتو‌ تجربه کنم.

همدیگرو بغل کردن و کلی قربون صدقه هم رفتن .منم گفتم برید بچه ها مهمونا منتظرتونن برید که امشب بهترین شب زندگیتونه .

خداحافظی کردن و‌ رفتن براشون ارزوی خوشبختن کردم از خدا خواستم که همیشه مراقبش باشه.

چند روز از عروسی رحمان میگذشت و‌ من حالم بدتر میشد بنده خدا مامان نمیدونست به من برسه یا مواظب بچه‌ها باشه .

حالم‌ خیلی بد شد در حدی که نمیتونستن سرم‌ صاف نگه دارم هرچی میخوردم بالا میاوردم یوسف خیلی نگرانم شد و بدون توجه به حرف کسی گفت باید بریم‌ شهر ببرمت دکتر اینطور داری از بین میری،مامانم بخاطر بچه‌ها نیومد‌ افسانه و خانم بزرگ‌ اومدن همراهمون هرچی گفتم افسانه نیا تو تازه عروسی قبول نکرد راه سه ساعت تا شهر برام ده ساعت گذشت .

دیگه تحمل نداشتم گفتم‌ یوسف من میخوام بخوابم‌ دیگه‌ نمیتونم طاقت بیارم .

به زور چشمام باز نگه‌ داشتم تا رسیدیم بیمارستان .

وقتی وضعیتم دیدم‌ سری بستری کردن و دارو و امپول زدن و گفتمن فشارش اومده رو ۶.

افسانه گفت دکتر میشه ازمایش بارداری ازش بگیرید الان‌ چند روزی هست که نتونسته چیزی بخوره همه شو بالا میاره..

پارت صد و نهم

دکتر ازم‌ ازمایش گرفت و بعد چند ساعت اومد‌ بالا سرم‌ و گفت تبریک‌ میگم خانوم‌ شما بارداری و این حالت ها بخاطر بارداری فکر‌ کنم‌ دوره سختی داشته باشید .

حتما همین امروز برید پیش یه متخصص تا براتون دارو‌ بده که حداقل بتونه‌ جلو‌ حالت تهوع تون‌ بگیره.

همون لحظه گفتم‌ خدایا شرکت بازم ممنونم ازت که صدام شنیدی خداجون خودت مراقب بچم باش.

یوسف گفت دیدی شیرین میگفتی بهم‌ دلت خوش نکن دیدی همه راست میگفتن.

گفتم یوسف خودت خوب میدونستی من بچه دار نمیشم این الان‌ معجزست .

گفت اره خداروشکر .

رفتیم‌ سمت خونه افسانه‌ و منیره خانم از ذوق نمیدونستن چیکار کنن.

رسیدیم‌ خونه و منیره خانم گفت چی دلت میخواد بزارم‌ بر پات یکم‌ بخوری .

گفتم فرق نداره هرچی گذاشتین .

یوسف گفت ناهار مهمون من ،من میرم‌ غذا میگیرم براتون .

رفت و از سرکوچه دیزی پزی برامون دیزی گرفت اورد مثل قعطی زده ها با جون‌ دل خوردم‌ همه چپ چپ نگاهم میکردن یوسف به خنده گفت میخوای سهم منم بخوری بدون تعارف نصف غذا یوسفم خوردم .

اون‌ غذا انقدری به من چسبید که نگو .

اون روز یوسف منو برد پیش همون‌ دکتر وقتی فهمید باردارم کلی خوشحال شد و گفت خیلی خدا دوستت داشته چون از هرصد نفر که مثل شما مشکل دارن ینفر بچه‌دار میشه .

برام‌ کلی دارو نوشت و برگشتیم خونه.

اون شب موندیم شهر و قرار شد صبح حرکت کنیم سمت عمارت.

صبح زود یوسف رفت بیرون‌ و گفت میرم شیرینی بگیرم‌ که ببریم عمارت.

بالاخره باید کل ابادی شیرینی بدم‌ مثلا دارم‌ پدر میشم.

از خوشحالی یوسف خوشحال بودم هر دقیقه خداروشکر میکردم که کمکم کرد.

یوسف اومد و راه افتادیم سمت روستا .

رسیدیم‌ عمارت و رفتم‌ سمت اتاقم‌ مامانم اومد اول حال بچه‌ها‌ پرسیدم دلم براشون تنگ شده بود احسان تازه زبون بازکرده بود و بامزه میگفت مامان بغلش کردم همونجا بود از خدا خواستم که کمکم کنه بتونم مادر خوبی برا این بچه‌ها باشم مخصوصا بعد اومدن بچه خودم.

مامان گفت چیشد شیرین دکتر چیگفت ،گفت چیزی نگفت فقط دارو داد و گفت اینا بخور تا بهتر بشه حالت تهوع ت.

گفت خداروشکر مبارک‌ باشه دختر ایشالا بسلامت بارتو زمین بزاری.

نه ماه بارداریم به سختی گذشت بعضی روزا خوب بودم‌ بعضی روزا بد دوران سختی بود که‌ میگذروندم .

تو‌ ماه نهم‌ بودم که یه شب هرچی منتظر شدم یوسف نیومد‌ نگرانش شدم از هرکی پرسیدم خبر دارید از ارباب گفتن نه تا .....

پارت صد و دهم

ماه اخر بارداری بودم که از صبح یوسف ندیدم گفتم حتما سرش شلوغه شب میاد ،بازم شب شد و خبری از اومدن یوسف نشد .

با او وضع رفتم پیش خانم بزرگ و گفتم یوسف نیومده از صبح خیلی نگرانشم گفت عروس نگرانی برات خوب نیست میاد هرجا باشه تو اروم باش ،من الان میفرستم برن دنبالش ببینن کجاست.

به یکی از خدمه ها گفتم که برن از رحمان بپرسن .

ده دیقه بعد رحمان اومد و گفت خواهرم نگران نباش یوسف براش کارپیش اومد‌ و رفت شهر به من گفت که اطلاع بدم بهت ولی ببخشید من فراموش کردم .

گفتم باشه ولی یه حسی میگفت که رحمان بخاطر وضعیت من دروغ گفت که من نگران نشم .

رحمان گفت میگم افسانه بیاد پیشت تنها نباشی ،گفتم نه من نمیترسم نمیخواد اذیتش کنی.

اون شب تا صبح اصلا نخوابیدم همش ذکر میگفتم و دعا میکردم نفهمیدم دم صبح چطور خوابم برد .

با صدای بچه ها از خواب پاشدم یاد دیشب افتاد که یوسف نیومد .

انقدر سنگین شده بودم که نمیتونستم تکون بخورم از خدمه پرسیدم که ارباب ندیدن نیومده گفت خانم کوچیک من خبر ندارم کلا تو اتاق پیش شما بودم بخواید میرم میپرسم .

گفتم اره برو بپرس ببین خبر دارن از یوسف یا نه .

نیم ساعت طول کشید تا بیاد دلشوره بدی گرفتم ، بزور بلند شدم و خودم رسوندم به در که دراز اون طرف باز شد یوسف با دست پانسمان کرده اومد داخل سر و صورتش تمام زخمی بود .

اومد بغلم کرد گفت ببخشید دیشب نگرانت کردم شرمنده .

پسش زدم و گفت چرا این شکلی چیشده بهت .

گفت چیزی نیست گرگ بهم جمله کرد ،گفتم یوسف بچه نیستم این وضعیت تو‌ کار گرگ‌ نیست سر و صورتت چرا اینطور شده .

گفت نگران نشو ببین الان خوبم پس چیزی نبود فکرش نکن .

هیچ وقت عادت نداشتم که گیر بدم به یوسف بخاطر همون گفتم اگه صلاح میدونست بهم میگفت....

پارت صد و یازدهم

تقریبا چند روزی از اون‌ موضوع می گذشت که صداهای جیغ داد شنیدم از حیاط به زور خودم رسوندم‌ تو‌ ایوان تا بتونم نگاه کنم بیرون‌ ببینم چه‌خبره .

همون لحظه درد بدی پیچید تو دلم یعنی نتونستم یک‌ لحظه هم‌ رو پاهام واستم خدمه که‌ دید وضعم بده سریع رفت قابله عمارت صدا زد و‌ به همراه منیره خانم اومدم پیشم .

کمکم کردن و با سختی بردنم تو اتاق خانم بزرگ و مادرمم اومدن پیشم.

منیره بانو‌ گفت فعلا زود‌ه یه چندساعت مونده تا زایمان .

از شدت درد مثل مار زخمی به‌ خودم میپیچیدم خیلی درد بدی داشتم مامانم دستم گرفت و‌ گفت چیزی نمونده دخترم تحمل کن ایشالا بسلامتی به دنیا میاد بچت.

قابله دستی به شکمم کشید و‌ گفت فکر نمیکنم این یدونه بچه‌ باشه.

رو به مادر و خانم بزرگ گفت شما دوقلو داشتین تو فامیل ،مادرم گفت بعله من خودم داشتم و الانم بچه پسرعمه شیرین دوقلو هستن.

گفت پس مطمینم خانم کوچیکم دوقلو‌ هست بچه‌هاش.

تمام وسیله هایی که نیاز بود و اماده کردن و منتظر بودن تا وقتش برسه.

نمیدونم چرا یهو دلشوره بدی گرفتم گفتم یوسف میشه صدا کنید.

خانم بزرگ‌ گفت یوسف کار داشت و نمیدونست وضعیت تو اینطور شده الان میفرستم‌ برن بهش خبر بدن.

یه نیم ساعت طول کشید تا یوسف بیاد پیشم وقتی دیدمش ارومتر شدم.

یوسف گفت تو‌ میتونی شیرین مقاومت کن که ایشالا بچمون داره بدنیا میاد چیزی نمونده .

دیگه دردم خیلی شدید شد جیغ میزدم کمک کنید .

منیره خانم‌ به همه گفت برن بیرون اتاق و خودش و قابله و دوتا خدمه موندم .

وقتی صدای بچم‌ شنیدم قلبم‌‌ ارامش گرفت منیره خانم گذاشت روم‌ و‌ گفت اینم‌ دختر قشنگت .

بازم‌ صدای یکی دیگه اومد‌، قابله گفت بهتون گفتم دوتان بفرمایید اینم پسر گلت .

هردو صحیح و سالم فقط تونستم نگاهشون کنم و صدای یوسف شنیدم که گفت دوتا هستن ،خداروشکر شیرین خوبه .

بعدش از شدت درد از حال رفتم .

وقتی چشمهام باز کردم‌،یوسف و‌ مامانم و‌ خانم بزرگ‌ کنارم بودن ،یوسف گفت بیدار شدی ،گفتم اره بچه‌هام کوشن .

خانم بزرگ گفت عروسم دستت دردنکنه دوتا فرشته بدنیا اوردی یکی از یکی خوشگل تر بیا شیرشون بده که خیلی گشنه هستن ...

پارت صد و دوازدهم

نوبتی به بچه‌ها شیر دادم و‌ گذاشتم سرجاشون ،یکی دو روز گذشت تا حالم‌ یکم‌ بهتر شد .

خانم بزرگ‌ و‌ مامانم خیلی کمکم میکردن‌ اصلا تنهام‌ نمیذاشتن مراقب بچه‌ها بودن .

دلم برا احسان تنگ‌شده بود به مامان گفتم بیارشون پیش خودم بزار عادت کنن به بچه‌ها بدونن خواهر برادرشونه.

زینب بزرگ بود و همه چی متوجه میشد وقتی اومدن بچه ها دیدم که یه ذوق کرده بودن که نگو .

زینب اومد کنارم و‌ گفت خاله الان این بچه‌هات اومدن یعنی منو احسان دیگه دوست نداری دیگه مامان ما نیستی.

خیلی ناراحت شدم از حرفش گرفتم‌ بغلم و‌ گفتم من قبل اومدن اینا مامان و‌ خاله شما بودم من شما رو خیلی دوست دارم هر چهارتاتون یه اندازه دوست دارم دیگه از این فکرا نکنیا.

تو دختر بزرگ‌ منی باید مواظب ابجی و داداشات باشی به من کمک کنی .

گفت چشم و با فرشته رفتن بیرون

همون‌ لحظه تو دلم گفتم خداجون کمکم‌ کن بتونم اینا بزرگ‌ کنم‌ بتونم مادر خوبی براشون باشم بینشون فرق نزارم .

حرفای اون روز زینب بدجور روم تاثیر گذاشت .

شب هفت بچه‌ها یوسف براشون اسم‌ انتخاب کرد و بهم‌ گفت نظرت چیه گفتم خوبه هرچی تو‌ بگی .

اسم‌ پسرمون گذاشتیم الیاس و دخترمون الهام.

تقریبا ده روز از به دنیا اومدن بچه ها میگذشت و من سرپا شده بودم‌.

یاد اون روز سروصداها افتادم ،از یوسف پرسیدم که اون روزی که بچه‌ها بدنیا اومدن چه‌ خبر بود تو حیاط سروصدا بود.

گفت شیرین راستش الان‌ یک ماه که من یچیز مهم ازت پنهون کردم‌ میترسیدم تو اون شرایط بهت بگم خدایی نکرده برا خودت و بچمون‌ اتفاقی بیفته.

ولی امروز خودت خواستی تا بهت بگم‌ فقط قول بده اروم‌ باشی و خودت کنترل کنی .

اون روز یادته من با قیافه و وضعیت داغون اومدم.

گفتم اره خوب چی شده بود.....

اینم از ۱۰پارتمون بچها واقعا نویسنده اصلی تاهمینجا گزاشته اگه بیشتر میزاشت میزاشتم براتون

اینم مدرک👆

اینم از ۱۰پارتمون بچها واقعا نویسنده اصلی تاهمینجا گزاشته اگه بیشتر میزاشت میزاشتم براتون ...

ساعت چن دیگا میزاری

عضو اکیپ  علمی تخیلی 😁🤐🤦‍♀️                    عشق یعنی در میان غصه های زندگی یک نفر باشد ک ارامت کند ❤🤷‍♀️
نگفت کلا چند پارت هست امشب بازم میذاره

تعداد کل پارت هارو ازش پرسیدم...نه امشب دیگه نمیزاره

ساعت چن دیگا میزاری

فردا شب میزارم

بچهاااااا کل رمان ۱۱۹ پارتهه فردا تموم میشههه