2777
2789
عنوان

تخته ویجا

378 بازدید | 5 پست

تا حالا با تخته ویجا احضار کردین؟ نتیجه ای داشت؟خاطره شو تعریف کنین،راستی اونجا بین بله و خیر چی مینوشتن یادم رفت؟

برای موفق شدنم تو کنکورم و خانم معلم شدنم یه صلوات مهمونم کنین خانوم گلیا😌🧡🧸
بله انجام دادیم و بعدش مثل س... پشیمون شدیم. شما نکنید این کارو 

چرا میشه کامل تعریف کنید؟تخته تون کاغذ بود یا تخته اصل؟واقعا اثر داشت؟با کیا کجا احضار کردین بعدش چیشد کامل بگین اگه میشه؟؟؟🙊🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میشه کامل تعریف کنید؟تخته تون کاغذ بود یا تخته اصل؟واقعا اثر داشت؟با کیا کجا احضار کردین بعدش چی ...

من الان ۳۶ سالمه. اون روز دانشجو بودیم بیست سالمون بود توی خوابگاه. یه شب دزدکی در اتاق رو بستیم و با یه کاغذ بزرگ که گذاشته بودیم تو سینی بزرگ و یه نعلبکی این کارو کردیم یکی از بچه ها حالت تهوع شدید گرفت از هیجان و یکیشونم غش کرد. به خیالمون داریم روح احضار می کنیم نگو اینا جن بودن! فرداش قرار بود همه بریم به شهرهامون حالا اونشب چقدر اذیت شدیم وقتی خوابیدیم داستانش مفصله اما بچه ها هفته بعدش که اومدن هر کدوم چیزای ترسناکی تعریف میکردن که براشون اتفاق افتاده بود اما خود من وقتی رفتم خونه شب که خوابیدم چند تا سکه پول خورد تو اتاق بود یه نفر اینارو بر میداشت و میریخت دوباره سر جاش. بعد دیدم یه نفر قدش دو متر دراز بود و دولا و پاهاش روی زمین نبود اومد رفت تو اتاق کناری. خواهرم برام آب قند اورد و تا صبح نخوابیدم. این وقایع تا یکی دو هفته برامون پیش میومد تا شروع کردیم به ذکر و قرآن خوندن  

من الان ۳۶ سالمه. اون روز دانشجو بودیم بیست سالمون بود توی خوابگاه. یه شب دزدکی در اتاق رو بستیم و ب ...

آها،هنوزم اذیتتون میکنن؟🙊