2777
2789
عنوان

بالای ۲۴۰ کیلو تو این چالش وزن کم کردن آفرین به این اراده👍🏼😍 + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 25437 بازدید | 770 پست
دیگه تصمیم گرفتم یه تکوین به خودم بدم مانکن شم. تاپیک رو خوندم اون یکی تاپیک رو هم خوندم ۳۰ کیلو اض ...

ناشتا که اصلا.. 

فقط شکمت نه خیلی گشنه باشه نه سیر...

حداقل ۱ ساعت قبل و‌ بعدش  چیزی نخوری... دیگه زمانش خودت ببین چه موقع، وقت داری!!

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=156343275]یه سوال🤔 خانمایی که لاغر کردن پوستشون آویزون نشده؟ من یه بار وزن کم کردم شکمم آویزوون شده 

@دیانا24  ‍ خانومی که کم شدی پوستتو نیشان بده 

@عروسترکم  

@سمیه1396  

و بقیه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
منم میخام عضو بشم😢

اینجا را بخون.. تاپیک پاییزی فردا باز میشه، بیا عضو‌میشی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5054494/چالش-پاییزیِ-زندگی-سالم-و-کاهش-وزن-بامدادخمار?page=2

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
من از بچگى كاراته و ژيمناستيك و اروبيك  و شنا كار كردم ولى ى دفعه تو ٦ ماه ٢٠ كيلو اضافه كردم & ...

😘♥️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

منم می خوام باشم خواهش

من مادرم ،،مادر سه تا بچه ،، روزگارم از بچگی تا الان خوب نبود ،،،به خاطر بچه هام خیلی تلاش می کنم که روزگارشون مثل من نباشه ،،،تو خونه ترشی درست می کنم می فروشم یک ساله واسه مردم قرآن می خونم چله قرآنی میگیرم واسه،حاجتشون دعا می کنم،،واسه اموات نماز قضا ،،و روزه قضا برای اموات می گیرم ،،لطفا حمایتم کنید و ترشی بخرید،، چله قرآنی حاجت روایی بخواید  واستون بخونم ، تا بتونم واسه بچه هام مواد غذایی تهیه کنم ،،
سلام سمیه جون منم اگه خدا بخواد میخوام از فردا باهاتون همراه باشم بیست کیلو باید کم کنم

سلام‌گلم

تو.میتونی#  💪💪💪💪

منم می خوام باشم خواهش

اینجا را بخون.. تاپیک پاییزی فردا باز میشه.. بیا ‌‌خودت را به سرگروهت معرفی کن اونجا.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5054494/چالش-پاییزیِ-زندگی-سالم-و-کاهش-وزن-بامدادخمار?page=2 

[QUOTE=156343275]یه سوال🤔 خانمایی که لاغر کردن پوستشون آویزون نشده؟ من یه بار وزن کم کردم شکمم آویز ...

پوست كجام دقيقا😬

ببين مث بادكنك ميمونيم ديگه وقتي كه چاقيم

بعد موقع لاغري بادكنك يادش خالي ميشه 

طبيعتا مقداري چروك و شُل ميشه كه بعد با ورزش درست ميشه

😘♥️

یه سوال دیگه هم داشتم، خگخ ضروریه عایا 😁

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐