2777
2789
عنوان

بچه هاکمک +18

| مشاهده متن کامل بحث + 4436 بازدید | 195 پست
هیچکدوم  اگه مومت درست دربیادنیازب هیچکدوم نیست بادست میچسوبی وصاف میکنی وبعدمیکنی ولی الان غل ...

چقدربایدموم روبدن بمونه بعدجداش کنم، ببخشیدانقدسوال میکنم

ببین اسی جون موم شکری توخونه درست کن هربارم درست کنی تاهرچندماهم بمونه خراب نمیشه من الان3ماهه درست ...

چجوریه

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که استفاده نمیکنم فدات⁦❤️⁩جوش شیرین هم یبار زدم تاحالا اونم دیشب بود

نه خودتو نمیگم ک به دوستان ک گفتی بزنن میگم نگو ک هر روز بزنن بگو هفته ای نهایت دو بار

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

واقعا؟؟ واسه من ك عاليه اصلا بو نميده  دكتر غدد رفتى؟

من ازاین پماددارم میشه بزنم روزانوهام؟اینقدبازانوراه میرم تیره شد وخیلی خشکه

من از تبار زنهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام..
چقدربایدموم روبدن بمونه بعدجداش کنم، ببخشیدانقدسوال میکنم

۱۰.۱۵ثانیه موم رو درجهت رویش مو میکشید پدرو روش میزارید چندبارروش ضربه بزنید یل بادست روش بکشید که مثلا بچسبه بعد خلاف جهت مویکدفعه ای بکنید 

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   
اره عزيزم عاليه من دكتر پوست حتى داد هرشب بزنم به صورتم زدم معجزه كرد

جدا منم دکتربه شوهرم داده بود استفاده نکرده اصلا اینجاشنیدم میگن خوبه حتمااستفاده میکنم ممنون

من از تبار زنهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام..
اجی طرزتهیه اش چجوریه

توگوگل هم راحت توضیح داده اگه ازمن نفهمیدی اونجابخون

دوپیمانه شکر ویک چهارم همون پیمانه اب ویک چهارم ابلیموبریزتوظرفی وقاطی کن بعدبذارش روگازوهمینجورهم بزن تاشروع بجوش کنه وحباب زیادبزنه بیرون بعدشعله روبیارپایین ک حباب هاازبین برن ومرتب هم بزن فقط حواست باشه توگوگل زده رنگ موم بایدطلایی بشع ولی اگه طلایی شدبایدبریزیم چون خشک میشه وب دردنمیخوره رنگش تقریبایک ذره ازکرم تیره ترشد گازوخاموش کن بذارموم سردبشه ببین کشش چقده اگه زیادبودک بهمون روش ب دوتاانگشتت بزن وموهاروبکن ولی اگه خواستی خودموم روبذاری روپوست وباخودش موهاروجداکنی بازم موم روبذار روگاز بذارکمی یک ذره تیره تربشه بعدبردارومومت امادست امیدوارم فهمیده باشی چون خودم نفهمیدم چیانوشتم😅