2777
2789
عنوان

بچه هاکمک +18

| مشاهده متن کامل بحث + 4436 بازدید | 195 پست
خیلی بده واقعا. یعنی میخوام برم یه جایی، تو عذاب میمونم که نکنه زیر بغلم بو بده و اونی ک کنارم میشین ...

دقیقا مثله توام همش استرس دارم حالا من کمرمم عرق میکنه 😭 باید برم دکتر. هر گونه مام گرون ارزون آبلیمو جوش شیرین حنا سماق سرکه گوجه هر چی گفتن زدم انگار نه انگار بلکه بدترم میکنن

نه عزیز من میرفتم دکتر طب برام گلاب و عرقیجاتی ک سموم از بین میبرد میداد درست نشد شاید برم بوتاکس از اونم میترسم🥺

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توگوگل هم راحت توضیح داده اگه ازمن نفهمیدی اونجابخون دوپیمانه شکر ویک چهارم همون پیمانه اب ویک چهار ...

😅😅خیلی خوب توضیح دادی جهنموضررامتحان میکنم اگ واقعا مث موم باشه ک عالیه

من از تبار زنهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام..
دستگاه لیزر خونگی بخر خودت استفاده کن

شمادارید؟چطوریاست؟

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   
اگ اپلیدی داری عالیه  من از اپلیدی استفاده میکنم

موزیرپوستی ولک میاره

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   
خخخ نه خدایی من فهمیدم خیرببینی ننه

فداتم😅

من خودم عشقم ژیلت بود تاک شوهرم گفت همش سیخ میزنی منم غیرتی شدم و افتادم توکار موم ولی خداخیرش بده راحتم کرددردشوتحمل کن ولی ارزشش روداره بعدازیکبارمصرف میدونی

واقعا؟؟ واسه من ك عاليه اصلا بو نميده  دكتر غدد رفتى؟

خوشبحالت نه نرفتم 

بدنم متاسفانه تر و مرطوبه گفتم شاید چون رفلاکس دارم اینطوریه بو میده دکتر طب هم همینو گفت نرفتم ولی یا باید برم دکتر غدد یا بوتاکس کنم

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!