2777
2789
من 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️☹☹ کلا ژنتیکی لاغر بودیم هستیم خواهیم بود🤧

نعمته واقعا...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بخور خب    من عاشق غذا خوردنم ولی همش دارم جلوی خودمو میگیرم نخورم

خب فقط شکم میارم ورزشم نمیدونم چی انجام بدم مشکل زانو و عصب سیاتیک دارم

و چشم میدوختم به حضور آفتاب

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نعمته واقعا...

چی بگم ، ما خودمون جلو آینه میبینیم که این استخوان ترقوه زده بیرون شکم به کمر چسبیده بازو که هیچی ...😂😂 دیگه چی بگم از نعمت های لاغری؟😂😂😂 

جدا از شوخی من ندیدم کسی از لاغری بیمار بشه ولی اکثر افراد چاق مشکل و بیماری دارن

چی بگم ، ما خودمون جلو آینه میبینیم که این استخوان ترقوه زده بیرون شکم به کمر چسبیده بازو که هیچی .. ...

جدا نعمته...شاکر باش

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
چشم🙂🙂 من هیچ وقت ناشکری نکردم ولی آدمیزاد دوست داره همیشه خوش اندام باشه 😐

چند سالته؟