2777

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا معیارات از بهتر بودن چیه؟

هر کدوم ک خودت فکر میکنی بیشتر علاقه و توانایی داری توش دیگه

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

پزشکی یا مهندسی بسیار سطح بالا (نخبه)که بتونید از ایران برید 

چادر من !!!! توبا من بزرگ شدی!با لحظه های زندگیم همراه بودی با من زیر باران ماندی و خیس شدی با من قد کشیدی   تغییر کردی با من زیر آفتاب گرمت شد رنگ مشکی ات زیر نور آفتاب رنگ باخت تا رنگ از زندگی ام  نبازد

عزیزم همیشه موفق ترین فرد ،پرتلاش ترین فرد هست....در واقع موفقیت شغلی این دورشته بستگی به شرایط شهر یا استانشون داره ،مناطق صنعتی قطعا بازار کار برای مهندس زیاد داره و متقابلاً حقوق  و مزایای بالایی رو هم درنظر دارند...اما پزشک معمولا در تمامی مناطق احتیاج هست و باز بستگی به تلاش فرد خواهد داشت مخصوصا در محیط رقابتی این رشته.

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊
مهندسی زودتر به نتیجه میرسید ولی پزشکی حداقل 7سال باید درس بخونید.انتخاب با خودتون

حقوقش خیلی فرق داره ما تو فامیل مهندس داریم به نون شب محتاجه پزشک عمومی هم داریم از صفر رسید به ۱۰۰ دیروز چهارمین خونش رو هم قولنامه کرد

خانوم دکتر کجا مهندس کجا

چرا سطح مهندسی رو میارید پایین توی بعضی از رشته هاش افراد از جون مایه میزارن و مهندسی هم سطح دکتری داره ؛  رشته ها رو بی ارزش نکنید اگر مطابق سلیقتون نیست