2777
2789
عنوان

حالم بده عذاب وحدان دارم😢😢😢

603 بازدید | 86 پست

بچه هااا من به بچه یکسال ونیم درم تا الان خیلی سعی کردم اصلا دعواش نکنم حتی هرکهری دلش بخواد میکنه واسه خودش .اما دوروزه دوباره داره دندون درمیاره خییییلی خسته و داغونم خیییلی بعد الان هی نیخواس با قطره اهنش بازی کنه و غر میزد ولش نمیکرد خوابشم میومد منم از پای قطره با لج برش داشتم ببرم بخوابونم خیلی گریه کرد بنظرتونومن مامان بدیم بعدشم هی ببهش گفتم طوری نیس گریه کن مهم نیس😢

پسرمنم ۱۳ماهشه هرچیزی بخواد باهاش میدم بازی کنه تا حس کنجکاویش بخوابه سخت‌نگیر هم به خودت هم به نی نیت

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره خسته بودی 

ولی قطره خطر نداره که

بذار دستش بازی کنه

#کودک_همسری.به شدت مخالف ازدواج زیر 18 ساله م    با تنبیه بدنی کودکان مخالفم.مادری که بچه تو کتک میزنی زخم های جسمیش خوب میشه ولی هیچوقت زخمی که به روحش میزنی خوب نمیشه.                    لطفا کسی رو قضاوت نکنید  

عیب نداره گلم.خب خسته ای.میقهممت منم این روزارو دارم میگذرونم

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

نه اینا طبیعیه ممکنه واسه هر کی پیش بیاد دلیلی بر این نیس شما مادر بدی باشین

مدتهاست تصمیم گرفتم،،،هروقت از کسی رنجیدم یا دلم رو شکست،،، به یاد روزی باشم که ممکنه هرگز در زندگیم نباشه،،، اون روز رو مرور میکنم،،، انقدر، که نبودنش رو باور میکنم،،،بعد تو ذهنم براش غمگین میشم،،، و شاید یک عزاداری ذهنی،،، و بعد ارزو میکنم کاش بود و ازش میگذشتم،،،بعد به خودم میگم حالا اون هست پس ببخش و فراموش کن،،، از بخششم شاد میشم و از بودن اون شادتر،،، به همین راحتی،،، این فرمول جدید ارامش من است🌸🌈
از من بیشتر عذاب وجدان میتونی داشته باشی دارم الان پسر یه ماهگی عشقمو بزرگ میکنم که دوستم بود خدا من ...

یعنی چی؟

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.