2777
2789
عنوان

حالم بده عذاب وحدان دارم😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 86 پست
مثله باباش ...ولی فکر نکنم حتمن باید مثله خانوادش یه جاهایی شنیدم طرف یکی از خانوادهاش گروه خونیشون ...

باید بخوره نمیشه ک 

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

مثله باباش ...ولی فکر نکنم حتمن باید مثله خانوادش یه جاهایی شنیدم طرف یکی از خانوادهاش گروه خونیشون ...

باباش یعنی عشقت یا شوهرت

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی تحقیق کنی واسم ولی فکر نکنماا

تحقیق نمیخواد ک عزیزم من کادرردرمانم

مگه خصوصیم داره اینجا

بله

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
واقعا آخه اون دکتر بیشرفم گفتم هیچ کس نمیفهمه اگه نگی دی ان عه هم زیاد هزینش شوهرت نداره بده

عزیزم تو که شوهر داشتی آخه چرا نگهش داشتی؟ چرا میگی اگه میدونستم عشقم تنهامون میزاره این اشتباهو نمیکردم؟! انتظار داشتی واقعا بمونه کنارت؟اون فقط واسه هوس تورو میخواسته!راستی چندسالته؟ من اصلاااا نمیتونم باورکنم😐😐😐

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
واقعا آخه اون دکتر بیشرفم گفتم هیچ کس نمیفهمه اگه نگی دی ان عه هم زیاد هزینش شوهرت نداره بده

برو خدارو شکر کن امشب نخوردیمت ی زمانایی هست با کاربرایی با شرایط تو انقد خوب صحبت نمیشه ها.حالا یا نیستن یا اگرم هستیم حس میکنیم سر کاریم گارد نگرفتیم

مگه چه جوری میخورن نمیفهمم

ی وقتایی بخاطر نداشتن حس خوب ب بعضی حرفااینجا دل خیلیارو مشکنیم شاید منم یکیش باشما.ولی دارم اینجا تلاش میکنم دل کسیو نشکنم ک واقعی هم بتونم