2777
2789
عنوان

حالم بده عذاب وحدان دارم😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 86 پست
عشقت میدونه ازش حامله شدی

اره فهمیدو رفت برا همیشه این خودش خیلیه اولش من ولش کردم بعد اون زود خبر دار شدم ازدواج کردو طلاق هم داد طرفو تا بچش به دنیا اومدنی طرف و طلاق داده از دوستاش آمارشو گرفتم قایمکی البته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خالا انشالله ک دروغ گفته حسمم میگه دروغ گفته.چون هیچکس اشتباهشو جار نمیزنه

منم همین حسو دارم

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
خالا انشالله ک دروغ گفته حسمم میگه دروغ گفته.چون هیچکس اشتباهشو جار نمیزنه

ولی من جار زدم بدم زدم ترس هم دارم لو برم یعنی اعدام هیچ سرمو میبرن بی ابرویی رسوایی عذاب الهی اوووو فکرش نمیکردم به اینجا بکشه کارم اوففف نگو زندگی ناممم و بدونین به حالم میگرین..

الان همین طوره دقیقا 

خب همسرت نمیگه این چرا شبیهه خودمون نیست؟! 

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
ولی من جار زدم بدم زدم ترس هم دارم لو برم یعنی اعدام هیچ سرمو میبرن بی ابرویی رسوایی عذاب الهی اوووو ...

پیش کی جار زدی؟ چرا همون موقع سقطش نکردی؟ 

ولی من جار زدم بدم زدم ترس هم دارم لو برم یعنی اعدام هیچ سرمو میبرن بی ابرویی رسوایی عذاب الهی اوووو ...

عزیزم‌اشتباه‌بود کارت 

انسان جایز الخطاس

خواستی خودتو خالی‌کن

کمکت میکنیم 

اینجا راحت نیستی خصوصی حرف بزنیم

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
واقعا هست امساله من .من فکر میکردم فقط منم

نه هست عزیزم.فقط مواظب باش عشقت پیدات نکته

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

الان همین طوره دقیقا 

ببین کاریه ک شده دوست و دشمنو نمیشه شناخت شوهرت داغون میشه بخاطر شوهرتم ک شده پیش کسی نگو

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

خب همسرت نمیگه این چرا شبیهه خودمون نیست؟! 

چرا روز به روز قیافش شبیه طرف میشه و تازه بدترش شوهرم بوره اون سیاه...تو فکر کن همیشه با عذاب وجدان میخوابم یه شب اروم ندارم دیگه حالا ملت به کنار جوابی واسه خدا ندارم ترسم از اونه شرمنده خانم فاطمه زهرا شدم منی که تا راهنمایی حفظ قران بودم به کجا رسیدم یادمه به مرجع تقلید که میرسیدم یه جاش از زنا اینا به اونا نگاه نمیکردم میگفتم به من مربوط نمیشه وامکان نداره ولی شد فلک بد زد زمینم دنیا واسم تیرو تار شد.حالا حکمت چی بود نمیدونم

چرا روز به روز قیافش شبیه طرف میشه و تازه بدترش شوهرم بوره اون سیاه...تو فکر کن همیشه با عذاب وجدان ...

عزیزم خب اشتباه کردی توبه کن واصلا بهش فکرنکن

نه هست عزیزم.فقط مواظب باش عشقت پیدات نکته

اون انقده میترسه حتی ازش خواستم نگهش دارم بهم گفت اگه بدونن اعدامه ها فکر کنم ترسید رفت.کلاا خبر ندارم ازش ولی اگه میدونستم تنهامون میزاره هیچ وقت این اشتباه و نمیکردم

چرا روز به روز قیافش شبیه طرف میشه و تازه بدترش شوهرم بوره اون سیاه...تو فکر کن همیشه با عذاب وجدان ...

شوهرتو چ جوری سورپرایز کردی با بارداریت.اصلا از کجا میدونی مال اونه شاید واقعا شوهرت باباشه ببین گروه خونی بچه یا باید مثل مال تو باشه یا باباش.الان مثل کیه

شوهرتو چ جوری سورپرایز کردی با بارداریت.اصلا از کجا میدونی مال اونه شاید واقعا شوهرت باباشه ببین گرو ...

مثله باباش ...ولی فکر نکنم حتمن باید مثله خانوادش یه جاهایی شنیدم طرف یکی از خانوادهاش گروه خونیشون اصلا به پدر مادرش نمیخوره.