2777
2789
عنوان

حالم بده عذاب وحدان دارم😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 86 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم چون شمارم این سایت خواست کسی میتونه پیدام کنه خبر بده به پلیس

نه نگران نباش

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
یه سوال من یه بچه دارم ازعشقم خدا منو میبخشه آیا

دعا میکنم هممونو سر کار گذاشته باشی.انسان ممکن الخطاست.هر کی ممکنه خطا کنه.برعکس خیلیا میگن جایزالخطاست.هیچ کس جایز نیست خطا کنه ولی ممکنه.پس ما نمیتونیم کسیو قضاوت کنیم یا سرزنش.ولی دلت واسه شوهرت نمیسوزه عزیزم ک فک میکنه بچه خودشه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

حالا من از نت خارج شم دوباره چه جوری بیام

مگه الکیه کسی بره ب پلیس بگه این داره بچه عشقشو بزرگ میکنه.برو دوباره خواستی بیای یا مرا بخاطر بسپارو بزن یا رمزتو حفظ باش

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

دعا میکنم هممونو سر کار گذاشته باشی.انسان ممکن الخطاست.هر کی ممکنه خطا کنه.برعکس خیلیا میگن جایزالخط ...

چرا خیلی تازه به زندگی امیدوار شدیم خوشی اومده برکت اومده عاشقشیم خیلییی منم درست شدم چون طرفو دوست داشتم واولین تجربم بود طرف ول کردم تا بچشو خواستم.اصلا ارتباط ندارم باهاش و اینکه من ظلم بزرگی به پسرم کردم بدون پدر اصلیش بزرگ میشه هر وقت به چشاش نگا میکنم دلم میسوزه کباب میشه😐

چرا خیلی تازه به زندگی امیدوار شدیم خوشی اومده برکت اومده عاشقشیم خیلییی منم درست شدم چون طرفو دوست ...

عشقت میدونه ازش حامله شدی

چرا خیلی تازه به زندگی امیدوار شدیم خوشی اومده برکت اومده عاشقشیم خیلییی منم درست شدم چون طرفو دوست ...

عزیزم وقتی بزرگتر بشه چهره اش شبیهه پدرش بشه میخوای چیکارکنی؟! 🤔🤔🤔

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼

ی نفر میومد ارایشگاه اونم با اینکه شوهر داشت از دوس پسرش حامله بود.والا من از شوهر خودم حامله شدم انقد تو بارداریم زجر کشیدم اخرشم بچم شیش ماهگی رفت پیش خدا.الان دیگه اسم بچه و بارداری میاد تنم میلرزه.شماها چ جوری تحمل میکنید اینم از یکی دیگه

ی نفر میومد ارایشگاه اونم با اینکه شوهر داشت از دوس پسرش حامله بود.والا من از شوهر خودم حامله شدم ان ...

آره والاااا... خدا به راه راست هدایتشون کنه

آره والاااا... خدا به راه راست هدایتشون کنه

خالا انشالله ک دروغ گفته حسمم میگه دروغ گفته.چون هیچکس اشتباهشو جار نمیزنه