2777
2789
عنوان

بدخوابی نوزاد

124 بازدید | 19 پست

خانما اینجا کسی بچه ش بد خواب هست؟

پسر من رفلاکس داره خوابش افتضاح سبکه به ده دقیقه نمیرسه از خواب میپره

حالا روزا بهتره یکم ولی شبا بیچاره م میکنه همش یه سره باید تکون ش بدم

دست و پاهاش تکون نیده نق نق میکنه 

اعصاب برام نمونده ۳۶ روزش هست کی خوب میشه؟؟

تیکر یک سالگی پسر گلم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم پسر منم بسیار بد خواب بود و بیشترین خوابش نیم ساعت بود و بعد بیدار میشد و گریه گریه گریه،،،و بعد از کلی گریه گریه میخوابید و باز نهایت ده دقیقه همنجوری ادامه داشت،،،ولی من پسرمو بردم دکتر مشکلی نداشت،،بی قرار بود،،و تو سن دوسالگی خوب شد،،،حالا شما میگی رفلاکس داره ببرش دکتر دارو میده خوب میشه

شیر مادر میخوره یا شیر خشک؟

آروق میگیره براش؟

حبوبات میخوری؟

گوشت گاوی اینا میخوری؟

🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️                                           😎😎

عزیزم دختر منم 36 روزشه

همین برنامه رو دارم باهاش

شبا همش بیدار میشه و نق میزنه

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@

وایییی نه 🤢 خدایا به من یه بچه بده راحت بخوابه . من خیلی خوابالوام 😪 همه میدونن. یعنی اگه نخوابم دیوانه میشم . اینجوری قطعا پیر میشم زود😖

خدایا توو از دلم خبر داری به وقتش بهم بده صلاح دونستی🤲
وقتی رفلاکس خوب بشه ای لعنت بر رفلاکس  رژیم غذایی رو رعایت میکنی دارو میخوره؟

نه دکتر نبردمش..هنوز چهل روزش نشده دارو براش خوب نیست اخه

رژیم هم مثلا حبوبات و چیزی نفاخ نمیخورم 

تیکر یک سالگی پسر گلم😍
شیر مادر میخوره یا شیر خشک؟ آروق میگیره براش؟ حبوبات میخوری؟ گوشت گاوی اینا میخوری؟

شیر خودم میخوره اروغ بیشتر وقتا نمیزنه ..چون بد خوابه منم بعد یکم نگه داشتنش میخوابونمش

تیکر یک سالگی پسر گلم😍
شیر خودم میخوره اروغ بیشتر وقتا نمیزنه ..چون بد خوابه منم بعد یکم نگه داشتنش میخوابونمش

شده نیم ساعتم پشتشو بزن تا بیاره مگرنه بدتر از میشه که بهتر نمیشه خودتم اصلا حبوبات اینا نخور

پسر منم بدتر از بچه تو بود الان که شیش ماهشه یکم داره بهتر میشه

🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️                                           😎😎
نه دکتر نبردمش..هنوز چهل روزش نشده دارو براش خوب نیست اخه رژیم هم مثلا حبوبات و چیزی نفاخ نمیخورم&n ...

لبنیات باید نخوری از همه چی بدتر برای رفلاکس هست پنیر شیر ماست حتی کیک که داخلش شیر داره

ادویه نباید غذاها و داشته باشه فقط نمک زردچوبه 

گوشت گاو همینطور

هندونه آلو خوب نیست

فعلا غذای خودت رو رعایت کن چون اثر داره خیلی البته یک هفته مطلق رعایت کنی اثرش رو ببینی

چرا دارو خوب نیست،،رفلاکس بچه دارو هستش میخوره اروم میشه،،اون الان اذیته

میگن داروهاش جلوی رشد بچه را میگیره

خیلی دکترا دارو نمیدن 

نمیدونم بخدا دارم دیوونه میشم

تیکر یک سالگی پسر گلم😍
شده نیم ساعتم پشتشو بزن تا بیاره مگرنه بدتر از میشه که بهتر نمیشه خودتم اصلا حبوبات اینا نخور پسر م ...

من نهایت یه ربع نگهش دارم شونه هام درد میگیرن خیلی خودشم نق نق میکنه نمیزاره اصلا

تیکر یک سالگی پسر گلم😍
عزیزم دختر منم 36 روزشه همین برنامه رو دارم باهاش شبا همش بیدار میشه و نق میزنه

ای وای چرا بچه ها ابنطوری شدن

دختر شمام ریفلاکس داره؟؟

تیکر یک سالگی پسر گلم😍