2777
2789
عنوان

بدخوابی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 19 پست
میگن داروهاش جلوی رشد بچه را میگیره خیلی دکترا دارو نمیدن  نمیدونم بخدا دارم دیوونه میشم

بیخود حرص نخور چون خودم خوردم حرص آخرش بزرگ شد 

فعلا همون رژیم غذایی که گفتم رعایت کن واقعا رعایت کن

بهتر میشه من یادمه یه نصف فنجون شیر خوردم شب تا صبح نخوابید

بقیه لبنیات ادویه ها ..

کمتر میشه نق زدنش

اگه با دو هفته رعایت کامل باز شب ها هم بیخواب بود و گریه میکرد یه فوق تخصص گوارش ببرش

حتما حتما گوارش نه متخصص اطفال

فوق تخصص گوارش اطفال حتما

رفلاکس شدید عوارض بیشتر از دارو هست اگه با رعایت باز گریه اش زیاد بود خصوصا شب بهتره دارو بخوره

ولی احتمال داره با رعایت خیلی بهتر بشه

من دوتا بچه هام بودن الان بزرگ شدن سخته ولی میگذره

وایییی نه 🤢 خدایا به من یه بچه بده راحت بخوابه . من خیلی خوابالوام 😪 همه میدونن. یعنی اگه نخوابم د ...

منم دارم به مرز دیوانگی میرسم ولی خب بازم جای شکرش باقیه

تیکر یک سالگی پسر گلم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای وای چرا بچه ها ابنطوری شدن دختر شمام ریفلاکس داره؟؟

اره رفیفلاکس داره

من انقدر رعایت میکنم که حد نداره ولی طفلک همش دلش درد میکنه و رفلاکس داره دلم واسش کبابه

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
دکتر بردیش بخاطر ریفلاکس

خواهرم پرستار بخش کودکان هست حالاتش رو به دکتر بخششون گفته بود اونم واسش دارو نوشت

واسه کرونا نرفتم دکتر

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@