2777
2789
عنوان

مو بلندا بیان..

1635 بازدید | 30 پست

رشد موها در یکماه ۱/۳ رشد طبیعیه

من حساب کردم موهای من یک سانت رشد داره در ماه(تا گردنمه موهام)

حالا مهم اینه باید ۴ سال موهامو نزنم تا بلند بشن😢غصم گرفته.. 

بعد تو نت خوندم ک بین ۵_۷ سال طول میکشه موها تا کمر برسه😑😐

موبلندا بگین چقد طول کشیده واس شما؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من موهام تا پایین کمرمه از وقتی یادم میاد فقط نوک گیری کردم البته من همیشه تا کمر نگه میدارم نامزدم نذاشته کوتاه کنم ک اینقدر شده 

از دریا نترسانم که من در قلب تو جان میدهم  به امید نابودی کرونای خبیثه منحوسه بیتربیت   دلم واست تنگ شده جونم  
من موهام تا پایین کمرمه از وقتی یادم میاد فقط نوک گیری کردم البته من همیشه تا کمر نگه میدارم نامزدم ...

خوشبحالت من ۸ ساله همش مردونه زدم الان پشیمونم میخوام بلند کنم ولی ۴ سال خیلی زیاده😥

عزیزم من کلا از موی بلند خوشم نمیاد و همیشه موتاه میکنم ولی رشد طبیعی موها 1 سانت هست ولی با یکسری چیزا میشه این رشد رو سریع کرد

استفاده از قرص زینک و ویتامین ها و استفاده از روغن نارگیل و زیتون

و چیزی که معجزه میکنه استفاده مداوم از آب سیب زمینی و پیاز و واقعا با چشمام تاثیرشو دیدم روی موهای خودم

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...

بچه ها من موهام تا گودی گمرمه خیلیییی ریزش مو دارم جلوم داره دیگ کچل میشه از بس میریزه 

دکتر رفتم ۲میلیون فقط هزینه کردم فایده نداش 

بنظرتون چیکار کنم شما راه حل دارین ؟😭😭

موهای منم خیلی بلند نمیشه به زوررررررر یذره از گردنم بلند تر میشه که اونم موخره میگیره مجبورم د ...

تو حموم  به نوک موهات نرم کننده بزن بعد حمومم روغن نارگیل یا زیون یا بادام تلخ بزن من انجام میدم نگرفتم خداروشکر

خوشبحالت من ۸ ساله همش مردونه زدم الان پشیمونم میخوام بلند کنم ولی ۴ سال خیلی زیاده😥

قشنگه ولی خیلی دردسر داره عین اسب شدم  تازه من هرروز دوش میگیرم ولی موهام دو روز ی بار میشورم از بس ک سختمه

از دریا نترسانم که من در قلب تو جان میدهم  به امید نابودی کرونای خبیثه منحوسه بیتربیت   دلم واست تنگ شده جونم