2777
2789
عنوان

پریود شدم جلوی😭

1389 بازدید | 49 پست

دیشب ما خونه عمم دعوت بودیم من چون کنکوریم از خونه بیرون نمیرم بابام خیلی گفت بیا بریم برنامت تموم شده رفتم و پسر خاله بابام با خانومش و بچه هاش هم دعوت بودن

من با پسرشون همبازی و دوست بچگی بودم دیگه بزرگ شدیم اون خودشو یه حالتی عین خودمون دخترا بعضی وقتا خودمونو میگیریم محل نمیدیم ب هیچکس همینطوری رفتار میکنه انگار همه دنبالشن پسره خود چیز پندار

خونه عمم دو طبقه هست طبقه بالا یه سوییت ، خواهر کوچیکم هفت سالشه و با بچه های عمم رفته بودن طبقه بالا ک آقایون هم همونجا بودن عمم گفت برو بچه هارو بیار پایین رفتن پشت بوم خودشونو میندازن پایین

من رفتم بالا قسمتی ک پله ها تموم میشه یه حال خیلی کوچیکه یه در اتاق خواب جدا یه در هم باز میشه یه حال و آشپز خونه و اتاق خواب دیگه یه در هم ب سمت پشت بوم

از جلو این در ک بابا اینا نشسته بودن ت حال داشتم رد میشدم این هم اومد دم در ، من که پام گذاشتم رو پشت بوم از پشت سرم گفت پشت لباست کثیفه😑 برگشتم فکر کردم با من نیست اخه با من حرف نمیزنن امپراتور

دیدم یه حالتی ک به یه چیز چندش نگاه کنی بهم نگاه کرد رفت از پله ها پایین

لباسم یاسی بود اندازه دو تا سکه لک شده بود آخه امروز باید پریود میشدم و زیر شکمم در حالت عادی هم بعضی وقتا درد میگیره فکر نمیکردم اینطوری شه از خجالت و حرص دارم میمیرم هنوز آخه اینو من آدمم حساب نمیکنم ولی خیلی خجالت کشیدم

شاید در جهانی دیگر :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخی.درکت میکنم.آدم معذب میشه.از این به بعد نزدیک روز پریودت مهمونی رفتی یه نوار بذار برای احتیاط.من این کارو میکنم همیشه

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)