موشیییییی مدیر عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 999 عنوان تیپ زدن | مشاهده متن کامل بحث + 1991 بازدید | 56 پست بچه ها شما چه قدر به تیپ و ظاهرتون میرسید وقتی میخواید برید بیرون ☘️☘️من تعداد کمی مانتو دارم احساس میکنم باید تنوع بیشتری بدم 1399/06/26 | 02:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atenajojo عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 1016 من ازکلاس پنجم چادرمیپوشم خیلی دوس دارم ولی چون قدم کوتاهه چادر زیاد بهم نمیومد بهم میگفتن خاله قزی😂😂😂😂 نبخش بذار یاد بگیرن اشتباه نکنن😊😊
موشیییییی مدیر استارتر عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 999 من کلا ساده پوش بودم و دوست دارم اما شوهرم قرتی مرتی دوست داره فک کن ۱۰۰تا مانتو و ست لباسهای مختل ... درسته ولی باور کن من اصلا سالی یه دونه مانتو فقط میخرم اخه دلزده میشم دوستام همه رنگارنگ میپوشن من حسش ندارم بخرم بپوشم امروز دیگه گفتم غمزدگی بسه
atenajojo عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 1016 😭😭😭😭وای منم دیروزفهمیدم،قدم۱۵۵ وزنمم چهل،ب ابتدایامیخورم چند سالته منم ۱۵۰ ولی وزنم ۶۰ نبخش بذار یاد بگیرن اشتباه نکنن😊😊
mahigoli994 عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 1091 درسته ولی باور کن من اصلا سالی یه دونه مانتو فقط میخرم اخه دلزده میشم دوستام همه رنگارنگ میپوشن من ح ... نه پول هست نه انگیزه و نه جایی برای رفتن... من ک دیگه برام مهم نیس
موشیییییی مدیر استارتر عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 999 نه پول هست نه انگیزه و نه جایی برای رفتن... من ک دیگه برام مهم نیس ایشالا زود همه چی بهتر بشه🌺☘️☘️
زشتولو عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 2340 دلیل خاصی داره یا سبکت اینه؟ من دلم نمی خواد دربند لباس باشم ولی اون چیزی که باهاش راحت باشم ... سعی میکنم ارزون بخرم ولی شیک هیچ کاری ب مد ندارمهر چی ب تن خودم بشینه وب نظرم خوشگل باشه میخرم الان رنگ مانتو امسالمو میذارم خیلی خوشگله تو تن صاحب یه کسب و کار اینترنتی با درآمد فوق العاده و کسانی که میخوان به آرزوهاشون برسن میتونم کار رو بهشون معرفی کنم
زشتولو عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 2340 صاحب یه کسب و کار اینترنتی با درآمد فوق العاده و کسانی که میخوان به آرزوهاشون برسن میتونم کار رو بهشون معرفی کنم
زشتولو عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 2340 تو منی یا من توام 😂😂😂 خخخخختازه هر کی میخواد بره خرید از من میپرسه کجا بره یا منو میبره 🤣🤣🤣😐من برا خودمم سالی یه بار میرما خخخخ صاحب یه کسب و کار اینترنتی با درآمد فوق العاده و کسانی که میخوان به آرزوهاشون برسن میتونم کار رو بهشون معرفی کنم
زشتولو عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 2340 خوشبحالت سایزت تغییر نمیکنه 🤣🤣🤣بعد زایمان شدم گوریل انگوری به لطف قرص لاغری دارم لاغر میکنم 🤣🤣🤣کلا هر وقت چاق میشم ب مانتوهام زیپ میذارم لاغر ک بشم دکمه میذارم و جوری تنگ میکنم بشه گشادش کرد 🤣🤣🤣🤣🤣این ترفندا خیلی خوبیه خخخ صاحب یه کسب و کار اینترنتی با درآمد فوق العاده و کسانی که میخوان به آرزوهاشون برسن میتونم کار رو بهشون معرفی کنم
golyyyy عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1614 🤣🤣🤣بعد زایمان شدم گوریل انگوری به لطف قرص لاغری دارم لاغر میکنم 🤣🤣🤣 کلا هر وقت چاق میش ... چ قرصی میخوری بگو شاید فرجی شد🥺