2777
2789

به نام خدا بعد از ۴سال یه مانتو خریدم و الان فقط دو تا مانتو دارم 

صاحب یه کسب و کار اینترنتی با درآمد فوق العاده و کسانی که میخوان به آرزوهاشون برسن میتونم کار رو بهشون معرفی کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بیشتر لباس بیرونی میخرم اما ظاهر توی خونمم تمیز وشیکه از نت کمک میگیرم برای ست و اینکه بخوام لباس بخرم تیپای مدل هارو نگاه میکنم و اینا

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

منم کلا ۴ تا مانتو دارم زمستونه تابستونه پاییز و بهار همینا رو میپوشم همه بهم میگن چرا نمیخری میگم وقتی اینا رو دارم چرا الکی بخرم 

نبخش بذار یاد بگیرن اشتباه نکنن😊😊

مانتو زیاد دارم اما معمولا یدونشون ک باهاش خیلی راحتم میپوشم نمیدونم چ بیماریه دارم😂

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

توی تابستون حتما عینک افتابی میزنم کفش و کیف خوشگل میگیرم همیشه موهامم خوشگل درست میکنم عطر میزنم همیشه و تمیزم

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
جوری که تو گفتی به نام خدا گفتم الان لیست میفرسته😂😂😂

🤣🤣🤣🤣

صاحب یه کسب و کار اینترنتی با درآمد فوق العاده و کسانی که میخوان به آرزوهاشون برسن میتونم کار رو بهشون معرفی کنم