بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من به اندازه میخرم سعی میکنم تمیز و مرتب باشم تا اینکه لباسای جورواجور بپوشم👌💕ظاهرم معمولی ی ضد افتاب و ی ریمل ی رژ لب تمام خوشم نمیاد شیت بودن 😁زیبایی تو سادگیه مطمئن باش
لازم نیست مانتو زیاد داشته باشی اگر قانون مد بدونی متنوع تیپ میزنی ولی سعی کن یکی کفش یا کتانی یکی شال رو حتما جنس خوب و شبک باشه و از همه چیزای دیگه گرون تر باشه مانتو کم بگیر ولی شیک و همه جا بپوش
اگر از من بپرسی قوی ترین آدم کیه در جواب میگم زنی که تنهایی یاد گرفته🤗
من خيلي لباس دارم واسه بيرون ولي فقط دو سه تاشونو گذاشتم كنار باهاشون راحتم
اما هميشه قبل بيرون اتو ميكنم موهام هميشه مرتبه جلوشو اتو ميكنم ارايش ميكنم ولي نه زياد كمرنگ بهم مياد ولي با عطرم دوش ميگيرم
عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏
مانتو زياد دارم شال هم تا دلت بخواد ولي لامصب هميشه اون مانتو مشكيه كه هيچكس دوسش نداره رو ميپوشم چون هم ست ميشه با تمام رنگ شال و هم من انقدر توش راحتم كه بابام تو شلوار كردي راحت نيس😁