2777
2789
واقعا؟ تازه مانتویی که جدید خریدم کلا شده ۸۰و خورده ای  انقدر لاکچری ام خخخخ

دلیل خاصی داره یا سبکت اینه؟ 

من دلم نمی خواد دربند لباس باشم ولی اون چیزی که باهاش راحت باشم و همیشه بپوشمو هم پیدا نمی کنم از مشکی هم خوشم نمیاد

حلالم کنید و خدانگهدار   
من بیشتر لباس بیرونی میخرم اما ظاهر توی خونمم تمیز وشیکه از نت کمک میگیرم برای ست و اینکه بخوام لباس ...

وای دقیقا برعکس من انقدر لباس خونگی دارم که منفجر شده اتاق اما بیرون سه تا کلا مانتو دارم 🤐🤐🤐😥😥😥

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مانتو زياد دارم شال هم تا دلت بخواد ولي لامصب هميشه اون مانتو مشكيه كه هيچكس دوسش نداره رو ميپوشم چو ...

دقیقا مشکی با همه چی ست میشه اما برای روحیه من رنگی میخرم چون زیاد سرحال نیستم 

تمیزی چادرم برام مهمه

روسری بیشتر از مانتو دارم 

عاشق ست کیف و روسری و ساق دستم

خرید کفش و روسری برام مهمه

صورتم آراسته اس

آرایشمم کرم پودر و ریمل و مداد ابرو

اوایل سرمه میزدم

الان نه

میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج
وای دقیقا برعکس من انقدر لباس خونگی دارم که منفجر شده اتاق اما بیرون سه تا کلا مانتو دارم 🤐🤐🤐😥😥 ...

منم لباس خونگی دارم عزیزم هرماه برای خودم یه لباس خونگی مگیرم ارزون البته هرماه که نه ولی بعضی وقتا یه ماه بعضی وقتا دوماه ولی بیشتر از سه ماه نمیکشه برای بیرون هم هر تیپ قشنگی ببینم دلم بخواد میرم دقیقا از سر تا پا رو خرید میکنم

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
ساعت هم با لباسام ست میکنم   چون خیلی ساعت دوس دارم ۴ تا خریدم .   مشکی، کرم،طلایی ، ...

وای😍😍😍😍😍😍من فردا میرم ساعت میخرم 😂😂عاشق این کارا شدم جدیدا خیلی ساده میگردم باید یکم تیپ بزنم روحیه ام مثل ادم های دلمرده شده 😥

خواستن توانستن است تلاش کن حتمااا موفق میشی 

چند بار شروع کردم اما باز رفتم خرید کردم درصورتی که اصلا نیاز نداشتم چون اگه نمیخریدم حالت افسردگی داشتم اما الان یک ماهه خوب جلوی خودم و گرفتم 

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.