2777
2789
چطور بود؟

عزیزم میشه جواب منم بدی

راجب منم حستو بگو

دو تا سوالم دارم یکی نتیجه شکایتم مثبته یا منفی ؟

یکی هم راجب ازدواجم بگو

تروخدا جواب بده برات صلوات میفرستم

خدایا فقط تو رو دارم ،مرسی که هوامو داری ،من تا ابد عاشقتم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ب زودیا

جنسیت نی نی من چیه عزیزممم؟

بچه ها برای سلامتی نینیم یک صلوات مهمونم کنید 😍 خداروشکر به خاطر نینی خوشگلم... قربونت برم مامان که بعد این همه سختی اومدی و روزای قشنگ تری با خودت آوردی 😘😍‌‌ عاشقتم عشق کوچولوو منننن⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
فكر ميكنه خانم خوبيه و تو بعضي مواقع الكي بهش گير ميدي و بدش رو ميگي ي كم حسادت زنانه داري البته نم ...

تااینجا درست گفتی عزیزم،شوهرم فکر میکنه من حساسم روش

حالا حس جاریم به منو زندگیم و شوهرم چیه

فکر میکنه چجور ادمیم من؟

فكر ميكنه خانم خوبيه و تو بعضي مواقع الكي بهش گير ميدي و بدش رو ميگي ي كم حسادت زنانه داري البته نم ...

عریزم شمام هستی ؟ برای منو بگو طرف هنوز به من فکر میکنه ؟ حسی داره ؟ آخر هفته میبینمش ؟

خب عاطی جون بگو ببینم تو این تاپیک الان چند نفر حس ششم هستن؟؟

من واس ادمایی ک ببینمشون از نزدیک حس ششمم واقن درس درمیاد

اینجا هم اسی گف حستوتو بگید و هرجی گفتم درس دراومد بقیع دوستان هم گفتن عب ندارع حستو بگو راجب سوالمون

💛 لباس گل گلی رز صورتی ام را تن میکنم کنار باغچه باغ زانو میزنم ...❤ریحون های بنفش و سبز چیده میشوند...💙عطر سبزی تازه که خیس آب هستند دیووانه میکند آدم را🧡...کباب زعفرانی داغ همراه نان سنگگ و دوغ محلی که پر است از کرفس کوهی و پونه و موسیر💜 سفره پهن شده در ایوانی خانه 🤍... خودم را دعوت میکنم به ناهاری شاهانه...💚زندگی یعنی همین...یعنی خودت حال خودت را خوب کنی... یعنی همین دلخوشی های کوچک...💚💛🧡💙💜 
دختر مهربون و صبور و خوش خندع ای هستی؟؟ عطر خاصی میزنی همیشع؟؟

صبور زیاد نه ولی همه میگن خوش قلبی و خوش خنده 

اره عزیزم یه مدت همش ورساچ صورتی میزدم البته الان تموم شده😁باید بگیرم باز خیلی بوشو دوست دارم

2790
2778
2791
2779
2792