2777
2789
صبور زیاد نه ولی همه میگن خوش قلبی و خوش خنده  اره عزیزم یه مدت همش ورساچ صورتی میزدم البته ال ...

اهوم حسم گف

💛 لباس گل گلی رز صورتی ام را تن میکنم کنار باغچه باغ زانو میزنم ...❤ریحون های بنفش و سبز چیده میشوند...💙عطر سبزی تازه که خیس آب هستند دیووانه میکند آدم را🧡...کباب زعفرانی داغ همراه نان سنگگ و دوغ محلی که پر است از کرفس کوهی و پونه و موسیر💜 سفره پهن شده در ایوانی خانه 🤍... خودم را دعوت میکنم به ناهاری شاهانه...💚زندگی یعنی همین...یعنی خودت حال خودت را خوب کنی... یعنی همین دلخوشی های کوچک...💚💛🧡💙💜 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سوال مهمه روبپرس اگه دوست داشتی! چون نیازی به تاییدو ثابت کردن خودم به کسی ندارم😊

سوالم در مورد آینده عشقی، همسرآینده ام خصوصیات اخلاقی چیه؟ مشخصات ظاهری؟ وضع مالی؟ چطور آشنا میشیم؟ خوشبخت میشم باهاش؟ ممنون, ببخش همه باهم پرسیدم گلی

میشه بگی من زودتر باردار میشم یا جاریم؟دختر یا پسر؟ حدودی کی باردار میشم؟

جاریت

💛 لباس گل گلی رز صورتی ام را تن میکنم کنار باغچه باغ زانو میزنم ...❤ریحون های بنفش و سبز چیده میشوند...💙عطر سبزی تازه که خیس آب هستند دیووانه میکند آدم را🧡...کباب زعفرانی داغ همراه نان سنگگ و دوغ محلی که پر است از کرفس کوهی و پونه و موسیر💜 سفره پهن شده در ایوانی خانه 🤍... خودم را دعوت میکنم به ناهاری شاهانه...💚زندگی یعنی همین...یعنی خودت حال خودت را خوب کنی... یعنی همین دلخوشی های کوچک...💚💛🧡💙💜 
فكر ميكنه خانم خوبيه و تو بعضي مواقع الكي بهش گير ميدي و بدش رو ميگي ي كم حسادت زنانه داري البته نم ...

گلم منو چراااا جواب نمی دی💔میشه بگی من کی ازدواج می کنم؟ چه طور ادمی هست؟؟

🙂
من واس ادمایی ک ببینمشون از نزدیک حس ششمم واقن درس درمیاد اینجا هم اسی گف حستوتو بگید و هرجی گفتم د ...

منم عزیزم وقتی طرف ببینم حسم قويه درجا حدس میزنم...متوجه نشدم عزیزم حسمو راجب سوالت بگم؟؟

حسم ميگه دوميم دختره

جنسیت نی نی من چیه عزیزم

یازده هفته باردارم

بچه ها برای سلامتی نینیم یک صلوات مهمونم کنید 😍 خداروشکر به خاطر نینی خوشگلم... قربونت برم مامان که بعد این همه سختی اومدی و روزای قشنگ تری با خودت آوردی 😘😍‌‌ عاشقتم عشق کوچولوو منننن⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز