بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کسی هستی که زیاد جوشی و عصبی نیست اما طوری هم نیست که از حقش دفاع نکنه سعی میکنی زیاد واسه خودت داستان درست نکنی اما روی مواردی حساسی که اگر کسی با اون چیزا کاری بکنه یا دست رو نقطه ی حساس روحیت بزاره بدجور عصبی میشی و شاید امکان داره کلا قیدشو بزنی
روز ها رفتند و من دیگر خود نمیدانم کدامینم آن من سرسخت مغرورم؟ یا من مغلوب دیرینم...♡
ولی از نظرم فردی نیستی که زیاد عاشق شی اونم دم به دقیقه ولی انگار الان به یه نفر یه حسایی داری که خودت هم دقیقا دلیلشو نمیدونی و شاید از نظرت منطقی نیست
روز ها رفتند و من دیگر خود نمیدانم کدامینم آن من سرسخت مغرورم؟ یا من مغلوب دیرینم...♡
احساس میکنم فعلا حس خاصی نسبت بهت نداره شاید پیش خودش تک و توک بهت توجه بکنه ولی خیلی عمیق نیست اما بعد ها به احتمال زیاد با هم ارتباط خوبی پیدا میکنید و اونم دوستت خواهد داشت