2777
2789
دیگه سخت شد  اینو دیگه نمیتونم با قطعیت جواب بدم اما احساس میکنم دوستت تا دو سه سال آینده با ک ...

میشه درمورد منم بگی و اینک امسال خواستگار دارم ؟؟؟

حستو میخوام بدونم عزیزم همین 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
احساس میکنم فعلا حس خاصی نسبت بهت نداره شاید پیش خودش تک و توک بهت توجه بکنه ولی خیلی عمیق نیست اما ...

بنظرت کی باردار میشم وجنسیتش چیه 

حاله دلم خوب نیس اگه دوست داری واسم یه صلوات بفرست انرژی مثبتش برگرده به زندگیت ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی گلم 🌷🌷🌷🌷 حالا میشه لطفا بگی من کی ازدواج میکنم؟؟؟ دوستم کی ازدواج میکنه؟؟؟؟ امسال واسم خ ...

اما خودت امکان داره حالا حالا ها به کسی علاقه مند نشی و اما تو ۵ یا ۶ سال آینده فک کنم که با کسی ازدواج کنی که زندگیه آرومی رو برات رقم میزنه دعواهای زن و شوهری دارین اما حل میشه در کل زندگیتون عادیه

روز ها رفتند و من دیگر                                                          خود نمیدانم کدامینم                                                              آن من سرسخت مغرورم؟                                                       یا من مغلوب دیرینم...
اما خودت امکان داره حالا حالا ها به کسی علاقه مند نشی و اما تو ۵ یا ۶ سال آینده فک کنم که با کسی ازد ...

میشه بگی علی دوسم داره 

بهم پیام میده؟؟؟

چن وقت دیگ پیام میدا؟؟ باهم ازدواج میکنیم ؟؟؟

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
اما خودت امکان داره حالا حالا ها به کسی علاقه مند نشی و اما تو ۵ یا ۶ سال آینده فک کنم که با کسی ازد ...

من کی باردار میشم وجنسیتش چیه 

حاله دلم خوب نیس اگه دوست داری واسم یه صلوات بفرست انرژی مثبتش برگرده به زندگیت ❤
منم میگی عزیزم خواهشن .

برای چندمین بار صحبت هام قطعی نیست 

اما احساس میکنم انسان قوی و محکی هستی زندگی سختی داشتی و در آینده هم سختی هایی رو تجربه میکنی اما بعد از اون آرامش پیدا میکنی کسی هستی که رو خونواده اش خیلی حساسه و میشه گفت روشون غیرت خواصی داره هرکاری واسه سالم و شاد بودنشون میکنه در ضمن توی زندگیت به خیلی ها کمک کردی و ازشون شاید ضربه خوردی اما یادت باشه خوبی هاته که پیش خدا بی جواب نمیمونه و باز هم خوبی کن به خاطر اینکه در ازای اونا خدا زندگیه خوبیو بهت میده

روز ها رفتند و من دیگر                                                          خود نمیدانم کدامینم                                                              آن من سرسخت مغرورم؟                                                       یا من مغلوب دیرینم...
برای چندمین بار صحبت هام قطعی نیست  اما احساس میکنم انسان قوی و محکی هستی زندگی سختی داشتی و د ...

عزیز درسته ممنونم.ببین کی منپدر شوهرم نیست در زندگی تا دخالت کنه خستم بخدا امضامو بخونی میفهمی 

عشقی نبود و نخواهد بود هر عشقی هم قیمتی داره 
میشه بگی علی دوسم داره  بهم پیام میده؟؟؟ چن وقت دیگ پیام میدا؟؟ باهم ازدواج میکنیم ؟؟؟

مشکلات زیادی سر راهتون قرار میگیره مخالف هم دارین شاید زود  خواستگاری بیاد اما زود ازدواج و رفتن سر خونه زندگی نیست چندسالی مثلا دو سه سال طول میکشه اما آخرش بهم میرسین میگم سختی زیادی تو بهم رسیدن دارین اما عاقبتش خوبه و زندگیه عادی دارین در مورد پیام هم طرفتون خیلی وقتا میخواد پیام بده بعضی مواقع هم میده اما بعضی اوقات به خاطر غرور یا هرچیز دیگه تا پای گوشی هم میره پیام رو مینویسه اما پشیمون میشه نمیفرسته

مشکلات زیادی سر راهتون قرار میگیره مخالف هم دارین شاید زود  خواستگاری بیاد اما زود ازدواج و رفت ...

میشه ازاخلاق وویژگی های خودم وکسی که دوسش دارم بگین؟ حسش بهم چیه؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
مشکلات زیادی سر راهتون قرار میگیره مخالف هم دارین شاید زود  خواستگاری بیاد اما زود ازدواج و رفت ...

خیلی لطف کردی عزیز دلم انشاالا ب تمام ارزوهات برسی 😍😍😍😙😙😙😙

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز