راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزیز درسته ممنونم.ببین کی منپدر شوهرم نیست در زندگی تا دخالت کنه خستم بخدا امضامو بخونی میفهمی
دخالت های زیادی تو زندگیتون دارن حتی گاهی شوهرتون رو تحریک میکنه که باتو بد رفتار کنه بعضی وقتا هم اثر میکنه و شوهرت بات بد میشه اما بدون خودش هم بعد از رفتاری که باهات داشته پشیمون میشه بعد یه مدت شوهرت هم دیگه عاصی میشه و کار های پدرشو محدود میکنه کم کم دخالت هاش کم میشه اما هنوز احساس میکنه چون بزرگتره همه باید گوش به فرمانش باشن
روز ها رفتند و من دیگر خود نمیدانم کدامینم آن من سرسخت مغرورم؟ یا من مغلوب دیرینم...♡
منو سهند کی باهم ازدواج میکنیم؟❤️منم بگوووووو خواهشاااا
ببین دوتاتون همو دوست دارین اما مثل همه ی زندگی ها مشکلاتی سر راهتون هست این مشکلات میتونه یه مدت شما و عزیزت رو از هم دور کنه اما ببین راه چاره ات اینه که هر دوتاتون تلاشتون رو برای رسیدن به هم بکنید اما از راه درستش تاکید میکنم از راه درست چون اگه تلاش نکنین هیچوقت به هم نمیرسین چون یه کسایی هستن که حالا به هر دلیل دوست ندارن شما با هم باشین
روز ها رفتند و من دیگر خود نمیدانم کدامینم آن من سرسخت مغرورم؟ یا من مغلوب دیرینم...♡
احساس میکنم فعلا حس خاصی نسبت بهت نداره شاید پیش خودش تک و توک بهت توجه بکنه ولی خیلی عمیق نیست اما ...
همسرم با کسیه؟طرف کیه ؟دارم دیونه میشم دیگه همه چی مث ی پازل بهم ریختس
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
ببین دوتاتون همو دوست دارین اما مثل همه ی زندگی ها مشکلاتی سر راهتون هست این مشکلات میتونه یه مدت شم ...
دقیقااااا درست گفتیییییی و الان از هم دووووریم😞😞مندارم همه کار که ازمبر میاد میکنمممم کاش فقط برگرده ۲ماهه بی خبرم ازش نمیدونی می برمیگرده یا اینکه من چه تلاشی باید بکنمممم؟؟؟ کمکم کن بطفا ۲ ماهه زندگی ندارم از نبودنش