دخالت های زیادی تو زندگیتون دارن حتی گاهی شوهرتون رو تحریک میکنه که باتو بد رفتار کنه بعضی وقتا هم ا ...
اینایی که میگین همش حقیقته بخدا شوهرم گوش به فرمان پدرشه.من فقطمیخدام بدونم پدر تا چند سال در زندگی منه یعنی چقدر میتونه عمر داشته باشه ؟بخدا دیگه خستم امیدی ندارم مادر دو تا بچه ام 😢شوهرمم فرد خوبیه دوستم داره ولی باباش طوری کرده منم شوهرمو دیگه دوسش ندارم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
💛 لباس گل گلی رز صورتی ام را تن میکنم کنار باغچه باغ زانو میزنم ...❤ریحون های بنفش و سبز چیده میشوند...💙عطر سبزی تازه که خیس آب هستند دیووانه میکند آدم را🧡...کباب زعفرانی داغ همراه نان سنگگ و دوغ محلی که پر است از کرفس کوهی و پونه و موسیر💜 سفره پهن شده در ایوانی خانه 🤍... خودم را دعوت میکنم به ناهاری شاهانه...💚زندگی یعنی همین...یعنی خودت حال خودت را خوب کنی... یعنی همین دلخوشی های کوچک...💚💛🧡💙💜
میگم شاید همیشه درست نباشه اما احساس میکنم باردارشدنت زیاد طول نمیکشه
میشه بگی در آینده چه شغلی دارم?!
کلا هرچی میدونی میشه بگی?!
ممنونت میشم
برام مهم نیست درست باشه یا نه..یه چیزی بگو
تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہتعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟؟اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️
ببین دوتاتون همو دوست دارین اما مثل همه ی زندگی ها مشکلاتی سر راهتون هست این مشکلات میتونه یه مدت شم ...
اینکه میگی از راه درست منظورت چیه من فقط دارم دعا میکنم چون هیچ کاری ازم برنمیاد از سمت من همه چی اوکیه اون یهویی گفت رهام کن تحت فشارم شاید یه روز همه چی درست شد اصلا نفهمیدم واسه چی رفت 😭 دلیل رفتنش چی بود هرچی پرسیدم درست حواب نداد