2777
2789
چطور بود؟

عزیزم میشه حست رو در مورد این بگی که مصاحبه ی کاریم قبول میشم ؟ چند روز دیگه خبر میدم بهم؟

ممنون میشم اگه جواب منم بدی دوست عزیز

🌸تدریس خصوصی و آنلاین زبان آلمانی با بهترین قیمت و کارایی🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من امسال کنکور قبول میشم؟! خیلی استرس دارم

خب یعنی خودت باتوجه به تلاشت نمیتونی حدس بزنی!

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯
همسرم با کسیه؟طرف کیه ؟دارم دیونه میشم دیگه همه چی مث ی پازل بهم ریختس

ببین که با کسیه رو مطمئن نیستم و نمیدونم اما این چند وقت تا که احساس کردی شوهرت با کسیه باهاش سرد شدی یه جورایی متنفر شدی و ناراحتی که اگر واقعا با کسی باشه باعث میشه از دستش بدی که در این صورت هر دوتون مقصرید هم شما هم شوهرتون و اگه پای کسی در میون باشه طرف خیلی مکاره و اکثرا به خاطر موقعیت افراد بهشون نزیدیک میشه کارشم خوب بلده تو باید سعی کنی با شوهرت خوب باشی کاری کنی که فکر کنه میتونی براش بهترین همدم باشی راجع به مشکلاتتون با هم صحبت کنید درباره ی فردی که اگر داخل زندگیه شوهرته کنجکاوی بکن اما طوری که ضایع باشه نه چون اگه شوهرت بفهمه داری جاسوسیشو میکنی بدجور عصبانی میشه

روز ها رفتند و من دیگر                                                          خود نمیدانم کدامینم                                                              آن من سرسخت مغرورم؟                                                       یا من مغلوب دیرینم...
مشکلات زیادی سر راهتون قرار میگیره مخالف هم دارین شاید زود  خواستگاری بیاد اما زود ازدواج و رفت ...

میشه بگی رابطه خواهرم با خواستگاری ک ادعا داره عاشقشه چطور میشه؟میتونی مشخصات ظاهری یا اخلاقی خواستگارش رو بگین؟

سوال مهمه روبپرس اگه دوست داشتی! چون نیازی به تاییدو ثابت کردن خودم به کسی ندارم😊

میشه بگی کار درستی کردم به داییم اعتماد کردم?!

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️
 ببین که با کسیه رو مطمئن نیستم و نمیدونم اما این چند وقت تا که احساس کردی شوهرت با کسیه باهاش ...

منو بگو لطفا😢

خدایاشکرت در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاقای زندگیم افتادن خدایاشکرت خدایا مرسی😍❤واسه حاجت روا شدنم یه دونه صلوات بفرس😘❤
اینکه میگی از راه درست منظورت چیه من فقط دارم دعا میکنم چون هیچ کاری ازم برنمیاد از سمت من همه چی او ...

ببین احساس میکنم یه مشکلی براش پیش اومده و اون از قصد ولت نکرده بلکه مجبور شده که شاید حتی به نفع تو هم بوده به نفع دیگران هم بوده فقط ضررش برای خودش میموند چون یه حسی بهم میگه که اونم دوست داره

روز ها رفتند و من دیگر                                                          خود نمیدانم کدامینم                                                              آن من سرسخت مغرورم؟                                                       یا من مغلوب دیرینم...
 ببین که با کسیه رو مطمئن نیستم و نمیدونم اما این چند وقت تا که احساس کردی شوهرت با کسیه باهاش ...

بله دقیقا همینجوره خواهش می کنم راهنماییم کن. کوچکترین سوال کنم مثلا کجا بودی عصبی میشه .من موندم چجور رفتار کنم الانم دارم مهربون و شاد رفتار می کنم ولی دل تو دلم نیست. شبا جداس و تا صبح دست تو گدشی بگم بیا میگه پیله نکن 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بله دقیقا همینجوره خواهش می کنم راهنماییم کن. کوچکترین سوال کنم مثلا کجا بودی عصبی میشه .من موندم چجور رفتار کنم الانم دارم مهربون و شاد رفتار می کنم ولی دل تو دلم نیست. شبا جداس و تا صبح دست تو گدشی بگم بیا میگه پیله نکن 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
میشه بگی کار درستی کردم به داییم اعتماد کردم?!

توکه بهش اعتمادنکردی😹

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯
ببین احساس میکنم یه مشکلی براش پیش اومده و اون از قصد ولت نکرده بلکه مجبور شده که شاید حتی به نفع تو ...

حس اونی که توذهنمه ومیخوامش ؛به من چیه؟ باهاش ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟بعدازدواج بهم وفادارخواهدبود؟