2777
2789

بچه ها میخواستم به همه جواب بدم ولی واقعا خسته ام 

درضمن برای چندمین بار میگم این یه حسه زندگی واقعی رو ما خودمون میسازیم

روز ها رفتند و من دیگر                                                          خود نمیدانم کدامینم                                                              آن من سرسخت مغرورم؟                                                       یا من مغلوب دیرینم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین احساس میکنم یه مشکلی براش پیش اومده و اون از قصد ولت نکرده بلکه مجبور شده که شاید حتی به نفع تو ...

بگو اونی که دوسش دارم حسش بهم چیه؟میادپیشنهادبده؟ کِی؟ ازدواج میکنیم؟زندگیمون چطوری میشه؟

ببین که با کسیه رو مطمئن نیستم و نمیدونم اما این چند وقت تا که احساس کردی شوهرت با کسیه باهاش ...

بله دقیقا همینجوره خواهش می کنم راهنماییم کن. کوچکترین سوال کنم مثلا کجا بودی عصبی میشه .من موندم چجور رفتار کنم الانم دارم مهربون و شاد رفتار می کنم ولی دل تو دلم نیست. شبا جداس و تا صبح دست تو گدشی بگم بیا میگه پیله نکن 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
توکه بهش اعتمادنکردی😹

چیشد?!

چندوقت پیش داشتیم چت میکردیم چیزی رو براش تعریف کردم..میگم کار درستی کردم?! امکان داره به مامانم بگه?!

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️
چیشد?! چندوقت پیش داشتیم چت میکردیم چیزی رو براش تعریف کردم..میگم کار درستی کردم?! امکان داره به ما ...

نه نمیگه

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯
بچه ها میخواستم به همه جواب بدم ولی واقعا خسته ام  درضمن برای چندمین بار میگم این یه حسه زندگی ...

گلم میشه جواب منم بدید 

اگر میخواهید اخلاق و شخصیت کسی را آزمایش کنید، به او قدرت بدهید!

بازم میگم اطمینان کامل به حرفم ندارم  ولی از نظرم فردی نیستی که زیاد عاشق شی اونم دم به دقیقه ...

بمنم بگو 

برمیگرده پیشم؟ حسش چیه الان بهم؟ 

روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹                              
ازدواج منو گفتی یا نه 🤔عاطفه ۳۱ توی ۱۸ سالگی نامزدی ناموفق داشتم بابامم همون ماه ها فوت کرد 

تاکلا زندگیتو نریختی رودایره درخواست بده😹

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯
سوال مهمه روبپرس اگه دوست داشتی! چون نیازی به تاییدو ثابت کردن خودم به کسی ندارم😊

میشه لطفا ب منم بگی کی ازدواج میکنم ؟؟؟

دوستم کی؟؟؟

انسال واسم خواستکار میاد چ ناهی؟؟؟

با علی ازدواج میکنم ؟؟؟؟

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز