2777
2789
سوال مهمه روبپرس اگه دوست داشتی! چون نیازی به تاییدو ثابت کردن خودم به کسی ندارم😊

همسرم با کسیه؟عوض شده فکرش مشغوله فاصله میگیره 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
نه نمیگه

خیلی ممنون خوشحالم کردی..میشه بگی همسر آینده م فامیله یا غریبه?!

ظاهرش رو میتونی حس کنی?!

ممنون

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مطمئن نیستم ولی خوب  کسی هستی که زیاد جوشی و عصبی نیست اما طوری هم نیست که از حقش دفاع نکنه سع ...

من اصلا تاحالا به این چیزا اهمیت ندادم ولی دوس دارم یه باراهمیت بدم بنظرت من چطورادمیم؟

وزن اولیه 79 وزن هدف 65  پیش به سوی لاغری و به امید مادرشدن💪❤
تاکلا زندگیتو نریختی رودایره درخواست بده😹

گلم منو جواب ندادی داخل یه  تاپیک ازم پرسیدی مجردی گفتم اره ولی جواب سوالمو دیگه ندادی.کی ازدواج می کنم ؟ چطور ادمی هست ؟

🙂
تقریبا

ی کینه قدیمی

و ی انتقام

و دل شکسته شدعت

داری

؟

💛 لباس گل گلی رز صورتی ام را تن میکنم کنار باغچه باغ زانو میزنم ...❤ریحون های بنفش و سبز چیده میشوند...💙عطر سبزی تازه که خیس آب هستند دیووانه میکند آدم را🧡...کباب زعفرانی داغ همراه نان سنگگ و دوغ محلی که پر است از کرفس کوهی و پونه و موسیر💜 سفره پهن شده در ایوانی خانه 🤍... خودم را دعوت میکنم به ناهاری شاهانه...💚زندگی یعنی همین...یعنی خودت حال خودت را خوب کنی... یعنی همین دلخوشی های کوچک...💚💛🧡💙💜 
خیلی ممنون خوشحالم کردی..میشه بگی همسر آینده م فامیله یا غریبه?! ظاهرش رو میتونی حس کنی?! ممنون

مجردی!

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯
گلم منو جواب ندادی داخل یه  تاپیک ازم پرسیدی مجردی گفتم اره ولی جواب سوالمو دیگه ندادی.کی ازدوا ...

همون تاپیک جوابتودادم

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز